https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: NK Stojnci : NK Odranci

Stojnci, 23.5.2011  

V nedeljski tekmi 3. SNL vzhod so vodilni Odranci gostovali pri Stojncih, ki so trenutno na 10. mestu. Po vodstvu s 3:1 so igralci Odrancev dobili dva gola in iz Stojncev odnesli točko.

Do konca prvenstva 3. SNL vzhod so še trije krogi, Odranci pa v nedeljo na domačem terenu gostijo Palomo. Na tej tekmi bi si ob ugodnem razpletu na tekmi Simer Šampiona, ki je trenutno s petimi točkami zaostanka na 2. mestu, že lahko zagotovili naslov prvakov 3. SNL vzhod.

Na Pomurec.com redno spremljamo dogajanje na pomurskih nogometnih zelenicah. Posebno pozornost v obliki reportaž s tekem in objave rezultatov posvečamo pomurskim nogometnim nižjeligašem. Vsak vikend!

Stojnci : Odranci 3:3 (1:1)

Gledalcev: 200

Strelci: 0:1 Sreš (12), 1:1 Kokot (40), 1:2 Ivanič (49), 1:3 Gostan (60), 2:3 Nežmah (62), 3:3 Kokot (87) 

Stojnci: Simonič, Fridauer (Gajšek), Golob, Janžekovič, Meznarič P. (Klinger), Meznarič S., Milošič, Kokot, Mikulec, Topolovec, Nežmah

Odranci: Ščančar, Gostan (Tkalec), Žerdin, Zlatar, Ivanič (Tompa), Horvat, Erjavec, Raduha, Sreš  (Oluić), Jerebic, Zelko

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.