https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Turniška županja pospremila prvošolce

Turnišče, 03.09.2018 ob 19:30  

V občini Turnišče je danes, 3. septembra, prag osnovne šole prestopilo 29 prvošolk in prvošolcev, pospremila pa jih je tudi županja.

Prvošolke in prvošolci, ki so danes prvič sedli med šolske klopi, so razporejeni v dva oddelka. V šolo so jih pospremile njihove učiteljice, ravnateljica šole Melita Olaj in županja Občine Turnišče mag. Vesna Jerala Zver, ki jim je v svojem nagovoru med drugim povedala: »Želim vam vsakodnevno varno pot v šolo in hvala staršem, ki vam bodo pri tem pomagali.« Po nagovoru je vsakemu prvošolcu v imenu Občine Turnišče podelila individualno enoletno polico nezgodnega zavarovanja in odsevni obesek Medo.

Foto: Občina Turnišče 

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2018 ob 21:34 gost

      pa lidij, ka jij 4 leta nej ponala je tüdi začnula pozdravlati. Proklete volitve, kak se lejku človik spremenij!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.09.2018 ob 11:34 gost

      1. člen Ustave RS PRAVI, DA SMO DEMOKRATIČNA REPUBLIKA. Zakaj brišete komentarje, ki kritizirajo delo določenih ljudi. Pa za božjo voljo, mi jih volimo, da nič ne delajo, imamo jih pa pravico tudi kritizirat, ko si izničijo predvolilne obljube. A ni tako, sedaj si pa veleumniki uprizarjajo, da je kritika sovražen govor, mislim pa da temu ni tako.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.09.2018 ob 12:34 77 gost

      Jebeš pomurca če je pa idiot itak z njimi sodeluje

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.09.2018 ob 20:55 turnisce gost

      Idioti ste vsi tisti vascani Turnisca, ka zagovarjate sprepijtoga Slavija pa staro Kocetovo bando, kera je samo duge pa kurvarijo napravla...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.