https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Ob prostorih Društva upokojencev odprli obnovljeno balinišče

Murska Sobota, 05.09.2018 ob 12:00  

V sredo, 5. septembra 2018, so ob prostorih Društva upokojencev, na Kocljevi ulici 4 v Murski Soboti, otvorili obnovljeno balinišče. 

Mestna občina Murska Sobota in Društvo upokojencev Murska Sobota, sta v sredo, 5. septembra 2018, otvorila obnovljeno balinišče ob prostorih Društva upokojencev na Kocljevi ulici 4 v Murski Soboti. Zbrane so nagovorili predsednica Društva upokojencev Murska Sobota Angela Novak, župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek in predstavnik nepremičninskega sklada. 

Predsednica društva upokojencev Murska Sobota Angela Novak je povedala: ˝Za obnovo balinišča so si prizadevali predvsem invalidi, slepi in slabovidni, društvo sladkornih bolnikov, VDC in mladi, veliki in tudi starejši. To bo služilo temu namenu za kar je tu postavljeno, seveda v dogovoru, ki ga bomo nekako uredili in zapisali v naslednjem tednu. Narejen bo tudi nek urnik za dejavnosti posameznikov, ni pa problem, če bo kdo ob športnih dnevih v osnovnih ali srednjih šolah, potreboval ta prostor. V imenu vseh se zahvaljujem za razumevanje, da tudi starejši urimo svoje športne aktivnosti saj pravijo, da je starejšim potrebno več gibanja za zdravje kot pa mlajšim.˝

˝Aktivno in zdravo staranje je točka, ki smo si jo v tem mandatu z debelimi točkami zapisali v naš program. Ta investicija, obnova balinišča je bila vredna okoli 30 tisoč evrov. Tisti, ki ste aktivni in kolesarite ali pa se sprehajate ob soboškem jezeru, ste lahko opazili, da tam nastaja tudi motorični park,˝  je povedal župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek. 

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.09.2018 ob 13:51 DEBELI FUKJENEC gost

      Predvolilni šov.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.09.2018 ob 15:46 branko gost

      Lekar se Đurov tüdi tam skijče v rjđavom ponošenom kaputi

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.09.2018 ob 4:02 Plavi gost

      Ta stara plava koza bi šla k sakšemi šteri bi joj sendvič dal. Ne živej ona na Goričkon ??? Ka se še mota po Soboti ?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.