https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Išče se prevajalec, receptor in kozmetični tehnik

08.09.2018 ob 10:30  

Ste brez zaposlitve? Tudi v tem tednu smo za vas pregledali ponudbo del na straneh zavoda za zaposlovanje in izbrali nekaj naj zanimivejših.

OSNOVNA ŠOLA IVANA CANKARJA LJUTOMER išče hišnika za nedoločen čas. Kandidat naj ima osnovno znanje dela z urejevalnikom besedil, dela s preglednicami in računalniškega oblikovanja. Kandidati lahko vlogo pošljete po pošti do 10. septembra 2018.

STUDIO EMAX, kozmetične storitve in fizioterapija d.o.o. išče kozmetičnega tehnika za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, frizerstvo in kozmetika. Prijavite se lahko prek pošte ali e-pošte do 10. septembra 2018.

OSNOVNA ŠOLA KUZMA išče računalnikarja – organizatorja informacijskih dejavnosti za določen čas oz. do 31. avgusta 2019. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja), računalniške vede. Kandidat naj zelo dobro razume angleški jezik ter obvlada zahtevno delo z urejevalnikom besedil, s preglednicami, bazami podatkov, s programiranjem, s poznavanjem računalniških omrežij, s poznavanjem operacijskih sistemov ter z računalniškim oblikovanjem. Vlogo lahko pošljete po pošti do 11. septembra 2018.

PRETEKS, družba za prevajalstvo, izobraževanje, proizvodnjo, svetovanje in trgovino, d.o.o. išče prevajalca za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja), Tuji jeziki. Od kandidata se pričakuje tekoče razumevanje, pisanje in govorjenje angleškega, hrvaškega ter nemškega jezika. Prijava je mogoča prek e-pošte do 12. septembra 2018.

AS - MB gostinstvo in storitve d.o.o. išče receptorja za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Od kandidata se pričakuje dobro govorjenje, razumevanje in pisanje italijanskega jezika. Kandidati lahko pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 16. septembra 2018.

STROJNIŠTVO HOLC d.o.o. išče obdelovalca kovin za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna šola, strojništvo in obdelava kovin. Za razgovor lahko pokličete do 19. septembra 2018.

DS SERVIS, servis in montaža, d.o.o., išče karoserista za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba. Kandidati lahko pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 20. septembra 2018.

CLEANGRAD, proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov d. o. o., išče vodjo projektov za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja), Tehnika. Kandidat naj dobro razume, govori in piše angleški ter nemški jezik. Zaželeno je obvladovanje programa Rewit in AutoCad. Prijavite se lahko do 22. septembra 2018.

Več o prostih delovnih mestih si lahko preberete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.