https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Rudolf Rajsar postal ribiški car

06.09.2018 ob 13:00  

Ribiška družina Murska Sobota je v sodelovanju z temeljno enoto Goričko organizirala tekmovanje za ribiškega carja.

Za medčlansko tekmovanje se izvaja ribolov z plovcem, zmagovalec pa je tekmovalec z najtežjo ulovjeno ribo. Zaradi slabega vremena se je tekmovanja udeležilo nekaj manj ribičev kot običajno, zato se je tekmovalo samo na eni trasi.

Tekmovanje je potekalo 3 ure in po končanem tekmovanju je komisija, ki so jo sestavljali Štefan Černjavič, Zoran Vidic in Karel Jauk ugotovila, da je najtežja ujeta riba (krap) tehtala 3,53 kg.

Nov ribiški car ribiške družine Murska Sobota je tako postal Rudolf Rajsar. Naziv ribiškega carja in krono sta podelila predsednik ribiške družine Aleš Horvat in ribiški čuvaj Karel Jauk. Rajsar je poleg odličnega ribiča tudi ribiški vodič, ki informacije o muharjenju, vijačenju, beličarjenju, talnem ribolovu in ribolovu z umetno vabo deli z drugimi preko spletne strani Sloveniafishing.si.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.09.2018 ob 11:26 gost

      Ej, ej Pomurec in tvoji poročevalci-amaterji, kje se pa je odvijalo tekmovanje, na katerem jezeru oziroma kraju..? Šlamparija iz tedna v teden.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.09.2018 ob 14:16 goričanec gost

      Ne vijdiš ka so tou Krašči.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.