https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Motvarjevcih proslavili 22. praznik Občine Moravske Toplice

Motvarjevci, 09.09.2018 ob 11:30  

V Motvarjevcih je v soboto, 8. septembra od 15.30 dalje potekal 22. praznik Občine Moravske Toplice. Na slavnostnem dogodku so položili temeljni kamen za izgradnjo garderob ŠD Motvarjevci, potekala je svečana seja občinskega sveta Občine Moravske Toplice ter podelili so občinska priznanja in nagrade.


22. praznik Občine Moravske Toplice se je pričel s položitvijo temeljnega kamna za izgradnjo garderob ŠD Motvarjevci. Po otvoritvi svečane seje občinskega sveta Občine Moravske Toplice je sledil uvodni pozdrav župana občine Moravske Toplice, Alojza Glavača, ki je med drugim izpostavil, da s položitvijo temeljnega kamna dokazujejo, da so tudi bolj oddaljeni in manjši kraji v občini deležni pozornosti in investicij.

Nato je sledila osrednja prireditev v šotoru pri igrišču v Motvarjevcih, na kateri so podelili občinska priznanja in nagrade, pohvale zlatim maturantom ter pav tako podelili priznanja v sklopu projekta »Moja dežela - lepa in gostoljubna«.

Prisotne sta nagovorila tudi Zsuzsi Vugrinec, predsednica Sveta MNSS ter slavnostni govornik, Alojz Kovka, predsednik Državnega sveta RS.

V kulturnem programu so sodelovali tudi otroški pevski zbor DOŠ Prosenjakovci, otroški pevski zbor Grlice OŠ Fokovci ter folklorna skupina KUD József Attila Motvarjevci.

Po uradnem delu 22. praznika Občine Moravske Toplice je sledil družabni del prireditve s pogostitvijo, za glasbo in ples pa je poskrbela mlada glasbena skupina Aktual.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.