https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti potekal športno-dobrodelni projekt 42 MARATONOV V 42 DNEH

Murska Sobota, 09.09.2018 ob 19:00  

V nedeljo, 9. septembra 2018, je potekal športno-dobrodelni projekt 42 MARATONOV V 42 DNEH, s pričetkom ob 10. uri na drevoredu Martina Luthra. 

Športno-dobrodelni projekt 42 MARATONOV V 42 DNEH je največji tovrstni projekt v letu 2018 v Sloveniji. Tudi Mestna občina Murska Sobota projekt podpira, zato je v nedeljo, 9. septembra 2018, v Murski Soboti potekal šestnajsti dnevni tekaški dogodek v okviru športno-dobrodelnega projekta 42 maratonov v 42 dneh. Na dogodku je Bogomir Dolenc odtekel toliko krogov, da je odtekel dolžino 42 km. Na tekaški krožni progi pa so se mu pridružili tudi drugi tekači, ki so odtekli poljubno dolžino. 

Bogomir Dolenc iz Velenja, bo v 42 DNEH PRETEKEL 42 MARATONOV. Športno-dobrodelni projekt, katerega glavni namen je zbiranje denarja za ustanovo Mali vitez in male bolne junake, poteka med 25. avgustom in 5. oktobrom 2018. Vključenih je veliko občin, športnih društev, ustanov in posameznikov. Projekt podpirajo vse večje športne organizacije: Športna unija Slovenije, Atletska zveza Slovenije in Olimpijski komite Slovenje. Ambasadorka projekta je varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer, častni pokrovitelj pa je predsednik države Borut Pahor.


Več fotografij v spodnji galeriji... 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.