https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nova okrepitev za Nafto 1903

11.9.2018  

Nafta 1903 je potrdila prihod novega igralca. Z lendavskim drugoligašem je do konca aktualne sezone pogodbo podpisal hrvaški bočni branilec Nikola Matas, igralec z večletnimi izkušnjami v hrvaški nogometni ligi ter z dvema nastopoma v hrvaški reprezentanci.

Če bi bil poleti Ante Čačić še selektor Hrvaške, bi Nikola Matas morda celo zaigral na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Zdaj bo donedavni igralec nogometnih klubov Osijek in Istra 1961, kot član Nafte žogo brcal v drugi slovenski ligi.

FOTO: NK Nafta 1903

Za klubsko spletno stran je povedal: »Moj prvotni namen je bil igrati za madžarski ZTE, a sem se zaradi določene birokracije odločil za Nafto 1903. Razložili so mi, da je Nafta 1903 mlada in perspektivna ekipa in da gre za moštvo, ki se v naslednji tekmovalni sezoni vidi v prvi državni ligi. Tako se nisem dolgo obotavljal in se odločil za Lendavo.« Ob tem pa je še dodal: »Ekipi bom pomagal po svojih najboljših močeh in upam, da bo tudi ekipa pomagala meni. To bo vsekakor novi izziv, neka nova odskočna deska.«

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      12.09.2018 ob 13:04 Blue gost

      Ajde nafta! Po zacrtani poti naprej.. Korak po korak.. Nega nobene sile.. Nafta 1903!

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.09.2018 ob 13:17 Neko gost

      Misliš Nafto 2013 po stečaju oz. 2018, ko 3/4 ekipe menjate vsako sezono?!?

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.09.2018 ob 14:55 gost

        Nafta ma že kar nekaj let skoro isto ekipo... za razliko od ciganof z Sobote, ki so samo letos pripelali cca. 10 novih (eni so že medmes odišli naprej v druge klube, kar dosti pove o politiki kluba)

        4 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.09.2018 ob 20:05 gost

        Prvič, ena višja liga seveda pomeni, ka moreš pripelati tomi primerne nogometaše. Ka misliš, ka so igralci, šteri so v drugi ligi že sedeli na klopi in nejso prišli v ekipo, ka do tej isti igralci primerni za nastop v prvi ligi? Drugič pa Mura tekme prve lige špila z 8 (če nebi bilo Obradovića zdaj bi jih bilo celo 9) igralci, šteri so že v drugi ligi bili v prvi postavi. 70% ekipe! In so na sredini lestvice prve lige. Prvo se malo pozanimaj pa te guči pa talaj cigane! Sicer pa, mi mamo po večini vsaj slovensko ekipo...

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.09.2018 ob 14:01 gost

      Zanimivi posli so v ozdaji... Ker tej človek je pred enin kednon grato član Krškoga. Registrski zapisnik NZSja potrjuje to. Tu pa zaj guči, kak je ščel iti v ZTE in se je na konci odločo za Nafto? Krško pa nigi neje omenjeno?

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.09.2018 ob 15:13 gost

      To ni isti igralec, pravo Nafta je pa res da ob Muri tudi Nafta igralce # meče # v druge klube ( Hotizo )

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.09.2018 ob 20:00 gost

      Ka je nej isti igralec? Kelko hrvaških desnih bočnih branilcov z imenon Nikola Matas, starih 31 let, z 2 nastopoma za hrvaško reprezentanco, šteri so nazadnje špilali za Osijek, pa te gej na ton sveti? Na tranafermarkti je registrejrani e Nikola Matas in tej človek je pred enin kednon bil registrejrani za Krško. Ka neje bilo zadosta, ka ste Muri spelali v zadnjoj sekundi tistoga Marciuša? Zaj trbej Krškon spelati igralca, šteri je za klub podpiso?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.09.2018 ob 6:53 gost

      Ta tip letos za Nafto ne bo igral, ker so zmutili z registracijo. Dečki ne je vse denar. Tudi pravilnike malo treba poznati.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.