https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Policisti pridržali osebo in obravnavali več tatvin

12.09.2018 ob 7:00  

Pretekli torek so pomurski policisti obravnavali prometno nesrečo, kjer je nastala samo materialna škoda. Obravnavali so štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda, pridržali so eno osebo, zasegli tovorno vozilo, tujcu zasegli prepovedano palico tonfo, obravnavali še dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih in povoženje divjadi.


Na področju kriminalitete sta bili v Murski Soboti obravnavani dve tatvini koles, v Lendavi goljufija, v Gornji Radgoni pa tatvina okrasnega pokrova s kolesa osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnih prostorih. Kršiteljica, ki se ob intervenciji policistov ni hotela pomiriti je bila pridržana na Policijski postaji v Murski Soboti.

Ker je voznik vozil tovorni avtomobil brez vozniškega dovoljenja, mu je le ta bil zasežen. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče za prekrške.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.