https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prihaja nov vročinski val?

14.09.2018 ob 9:00  

Obetajo se nam plohe. Začetek novega tedna bo sončen.

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes sprva delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Popoldne bo oblačnost naraščala. Pojavljati se bodo začele plohe in nevihte, ki bodo zvečer pogostejše v severni in vzhodni Sloveniji. Možni bodo tudi močnejši nalivi. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 28 °C.

Foto: rtvslo.si

Krajevne padavine se bodo nadaljevale tudi ponoči, proti jutru pa bodo oslabele in večinoma ponehale. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 16 °C, navaja Arso.

Nastale bodo posamezne plohe

Jutri se bo postopno delno zjasnilo. Sredi dneva in popoldne bodo še nastale posamezne plohe. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 25 °C.

V nedeljo bo zjutraj in dopoldne zmerno do pretežno oblačno, pade lahko tudi kakšna kaplja dežja. Popoldne se bo jasnilo. V ponedeljek bo večinoma sončno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla.

Evropi se obeta nov vročinski val

Predviden je nov vročinski val, ki bo prihodnji teden zajel velik del Evrope. Vremenoslovci pričakujejo tudi do 10 stopinj Celzija višje temperature od povprečja za sredino septembra.

V posameznih predelih Madžarske, Hrvaške, Srbije, Francije in Italije pa vremenoslovci pričakujejo, da se bodo temperature dvignile celo nad 30 stopinj Celzija.

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.