https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Aleksander Jevšek uradno napovedal ponovno kandidaturo

Murska Sobota, 14.09.2018 ob 22:00  

Za lokalne volitve 2018, ki bodo v nedeljo, 18. novembra 2018, je uradno kandidaturo prvi napovedal dosedanji župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek.


˝Jaz sem danes ob 12. uri imel sestanek  s svojimi sodelavkami in sodelavci. Zdelo se mi je pošteno, da njim prvim povem, da sem se odločil še za eno kandidaturo za župana mestne občine. Predvsem zaradi tega, ker od mene nikoli ne boste slišali, da sem jaz to naredil, ker rezultati ki se kažejo v teh 4 letih, so rezultati kolektiva, in rezultati vseh vas, ki ste tukaj. Zaradi tega, ker ste me pri tem podpirali in me tudi marsikdaj kritizirali. In se Vam zaradi tega zahvaljujem. Torej zdaj v tem stavku uradno napovedujem kandidaturo za volitve 2018, za župana mestne občine,˝ je ob uradni kandidaturi povedal dosedanji župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek.

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.09.2018 ob 6:55 vladop gost

      Še samo posnetek manjka,kak Židan poljublja župana A, Jevška !

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.09.2018 ob 8:27 gost

      Soboški Jankovič..nete se ga tak hitro rešili, pogača je prevelka..:-)

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.09.2018 ob 8:30 opala gost

      Bog pomagaj Soboti, či je to edini županski kandidat

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.09.2018 ob 8:47 alapo gost

      Boug pomagaj tebi. Pa si najdite drüjgoga.

      2 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.09.2018 ob 15:32 gost

      pa do po Soboti krožišča pa klančine

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.09.2018 ob 16:31 000000000000000000000000000000 gost

      Debele je grato kak lagev za vino. Ostani v penziji tak si nika nej vrejden pi_ _ _ _.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.09.2018 ob 16:59 sd = samo denar gost

      dober dan, 😉 No pa še enkrat,da vas spomnim 😉 Kako je bilo z reflektorji ? a so sprejeli proračun v katerem so bila namenjena sredstva za reflektorje ? Seveda so 😉 vendar samo povezani vedo kam je izginil denar 😉 verjetno v drvarnico,katera je iz prvotnih 2 miljonov že narasla na 6 miljonov 😉 ni kaj malo so mimo vsekali 😉 Sedaj pa so volitve pred vrati in nimate kaj pokazati razen par rondojev in 100m kolesarske steze ste zadožili zopet občino in najeli kredit,da boste ugajali volilcem z izgradnjo reflektojev.Sram bi me bilo se slikat pred kamnom na katerem niti priimek ni prav napisan.Kam vse je šel davkoplačevalski denar ? Mi smo verjetno edini na svetu,da smo financirali red bull 🙂 še sedaj se nemoremo otresti silnih turistov od te reklame za PREKMURJE.Kje je pokriti bazen ? Pa kako glasen je bil župan ko je občina dobila denar od lotoja 😉 ha ha ni ne denarja ne pokritega bazena 😉 kopališče je že sedaj zaprto pa čeprav je 30 stopinj ha ha .Vam pa je uspelo razen v enem primeru 😉 da ste povezani zamenjali vse vodilne v javnih zavodih in izvolili svoje razen,g.Zajc se vam ni pustil 😉 Še se dobro spomnim kako je župan obljublja svašta in da ima on veze v ljubljani 😉 kako po povezovalen....sram ga je lahko saj je še isti mesec oziroma naslednji po izvolitvi svečano odpiral novi podhod,kot da ima on največ zaslug,starega župana kateri pa je zaslužen za ta podhod,pa ga niti povabil ni na otvoritev.Takoj prvi mesec vašega županovaja smo eni ugotovili kaj se skriva za vašim nasmehom 😉 zahrbtnost,revanšizem....Sedaj ko vašemu voditelju in vaši stranki ni uspelo zmagat na državnozborskih volitvah (SD) in zato posledično se vam je izmuznil stolček notranjega ministra ste se odločili,da boste še 4 leta uničevali M.Soboto.Da ne pozabim še napisat kako je z tistim denarjem katerega ste nakazali v mb za vaše svetovanje ? kako je z izkopom gramoza ? ali ima g.polanič vse dovolenja ?Ali nam lahko predstavite kako brošuru z uresničenimi projekti pod vašim županovanjem,da malo primerjamo vaše delo in od bivšega župana ? vem da boste zradirali 😉 nič ne de 🙂 nekdo bo pa to vseeno prebral in se zamislil nad sedanjim županom 😉

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.09.2018 ob 17:36 gremo Olimpija gost

      Če ne moreš biti minister si še vedno lahko župan.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      16.09.2018 ob 13:06 SAVAŠ gost

      Dober je tej šerif, ima zadosti kil (cca 120), pa pravo ekipo okoli sebe. Pravo združeno kraljestvo. Ena je dobila slinasto vilico, eden je dobil čarvonice in vreče pejnez, eden plodi kmico pa pomali kasira, eden je dobo socialo in koreniko, eden pa je dobo računalniško oskrbo po raznih zavodih. Vse pa nadzira veliki Bulgarski komisar. Prava ekipa grajskih podrepnikov nemaš kaj,

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.09.2018 ob 21:45 Đ gost

      Nega glij kaj preveč lidij. Samo podrepniki pa debela deklica. Če de debela deklica dale vodila občino de jevšek še debelejši lagef, ona de pa poučila od gestija na vsej javni prireditvaj. Aja, Đurova pitbulteriera ste pozabili. Še nišče ga nej pito če je plačo se računa za svojo kučo v Maribori, štero njemi zida ista ferma kak drvarnico !!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.