https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Dan LUŠTnih degustacij na LUŠTni domačiji

Renkovci, 15.09.2018 ob 18:00  

Danes, 15. septembra, je v Renkovcih na LUŠTni domačiji potekal Dan LUŠTnih degustacij.

Degustacije so se začele že zjutraj. Poskusiti je bilo mogoče dobrote iz Pomelaja in Korenike, sveže sire Kmetije Mali raj in Sirarne Kosi, čokolade Čokoladnice Passero, izdelke medičarstva Celec in pekarne Figaro, testenine kmetij Vrabelj in Paldauf ter sendviče Sendvičarne. Poleg teh je bilo možno poskusiti tudi vina Jerič ter penine Frangež in Radgonske gorice.

Popoldne je potekala LUŠTna kuharska delavnica, kjer je Urška Fartelj, ustvarjalka za kulinaričnim blogom 220 stopinj poševno, udeležence naučila, kako narediti domače testenine, kako skuhati odlično omako iz svežih paradižnikov in kako pripraviti testeninsko solato z avokadovo kremo in paradižniki.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.09.2018 ob 18:42 gost

      nb mj ngtf bghv

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.09.2018 ob 11:53 gost

      Ti Lušt, ži zaprite, saj vidite, da nimate več kupcev na otoku sredi polja. V drugih krajih Slovenije ga pa prodajate po nižji ceni, kot v Prekmurju, tak da prihodnosti ni. Nizozemci se ga pa tudi enkrat nažrejo do konca.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.09.2018 ob 13:58 gost

      Fajn dogodek, še posebej kuharska delavnica. Vupan ka de se kaksna.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.09.2018 ob 15:44 milan gost

      Te paradjz je trdi in vodeni .Komu je to dobro tisti nima občutka za okus .Če bi bil milijonar pa ne bi tega paradajza küpüval boljši mi je bilo kateri paradajz od tega paradajza ki iz brozge raste

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.09.2018 ob 20:06 gost

      Je dober paradajz,pa se cmrlji oprasujejo,samo sinfati znate.Sto pa pravi,ka mores lust jesti...

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.09.2018 ob 8:55 gomilice gost

        20:06............. Srmaček .Tij pa še stotine drugih si komaj Španski in Italijanski paradajz lahko kupite nej pa Lušt .Daj ne seri revček .Slabšega paradajza bogme ni od Lušta

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.