https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Krogu predali namenu novo asfaltirano cestišče

Krog, 23.09.2018 ob 8:30  

V soboto, 22. septembra, je v Krogu, natančneje v Plečnikovi ulici potekala slavnostna prireditev ob predaji novega asfaltiranega cestišča, katerega sta otvorila župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek in najstarejši krajan Plečnikove ulice Franc Horvat.

Ob tej priložnosti je nastopila še folklorna skupina podružnične osnovne šole Krog in mladi kitaristi pod vodstvom Tadeja Ropoše.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.09.2018 ob 20:07 sd samo denar gost

      malo je zajebano kda se moreš pod prisilo smejati pa se lejpi delati ;-)

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.09.2018 ob 20:22 sd samo denar gost

      ha ha radiranje vam pa je ostalo v navadi ;-) ni mu lahko :-) se smehljati pod prisilo ;-) bo že potrpel 2 meseca do volitev ;-) 3 leta nič zdaj pa v 3 mesecah vsepovsod med ljudmi in trosit obljube kot pre 4 leti ;-) 95% obljub ni izpolnil v svojem mandatu zato prebivalci mestne občine zbudite se in pazite koga volite ;-) Ali res ne premoremo domačega človeka ? ali nam res morejo voditi občino prišleki ? ali res lahko službe dobijo samo povezani ? Ali se res moremo vsi včlanit v sd,ČE HOČEMO KAJ DOSEČTI ?....

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.09.2018 ob 23:23 titograd gost

      Jevšek kako grdo si naredil da nisi povabil svojega prijateljčka židana.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.09.2018 ob 13:19 ddd gost

      Ide bauge, za par metrof ceste cejli folklorni festival, pa rezanje traka, svašta. Resno smo seljaki.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.