https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Slovenija še ni rekla zadnje besede

27.9.2018  

Slovenija premagala Tunizijo z 1:0

Druga tekma skupine je bila slovenski malonogometni reprezentanci na svetovnem prvenstvu socca cup le naklonjena. Po porazu na prvi tekmi proti Poljski so se reprezentanti na igrišče podali z dvignjeno glavo in z agresivnejšo igro premagali Tunizijo z 1:0, ko je že v 15. Sekundi po podaji Jureta Kandareta zadel kapetan Boštjan Preskar. Rezultat je do konca tekme ostal nespremenjen, slovenija pa se je veselila prvih treh točk v skupini h. Naslednja tekma, ki pa bo odločala tudi o napredovanju iz skupine, čaka Slovence danes, 27. 9., ob 18. uri proti Omanu.

Kapetan in strelec zadetka BOŠTJAN PRESKAR je dejal: “Na tej tekmi smo agresivnejše zaigrali, kar se je pokazalo že takoj, saj smo zadeli za 1:0. Kamen se nam je odvalil od srca, kar pa je tudi botrovalo k zmagi. Upam, da bomo v takem slogu nadaljevali in se uvrstili iz skupine v nadaljnji del tekmovanja.”

Selektor MIRAN VOVK pa je po tekmi dejal, da Slovenija še ni rekla zadnje besede. “Nismo sicer igrali kakovostno, smo pa pokazali srce, ki ga proti Poljski žal nismo. Agresiven začetek in predvsem odlične obrambe vratarja Erika Škodnika pa so nam prinesle tri točke, s katerimi ostajamo v igri. Seveda pa bo treba zmagati še jutri, če želimo napredovati iz skupine,” je še dejal Vovk. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.