https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

Zmaga domačih košarkarjev na mednarodnem košarkarskem turnirju v Murski Soboti

9.10.2018  

Na tradicionalnem mednarodnem košarkarskem turnirji V Murski Soboti, ki ga je ob evropskem tednu športa organiziral KK RADENSKA CREATIV SOBOTA ,je zmagala domača ekipa KK RADENSKA CREATIV SOBOTA

Košarkarji KK RADENSKA CREATIV SOBOTA so v velikem finalu premagali KK KONJICE z rezultatom 77:72.V petek so v polfinalu premagali ekipo GUARDIANS iz GRADCA( AUT) z rezultatom 85:60. Košarkarji KK RADENSKA CREATIV SOBOTA začnejo s tekmovanjem v 3 SKL 13. oktobra ko gostujejo v Kamniku proti KK CALCITU. Cilji domačega kluba so v letošnji sezoni uvrstitev v zaključek tekmovanja v 3 SKL ( liga za prvaka).

FINALE
KK RADENSKA CREATIV SOBOTA  : KK KONJICE    77:72

Strelci:
Igor Spešič             21
Roman Dominko     20
Marko Matijevič      16
Mitja Gomboc         8
Nejc Juteršnik         5
Valentin Tratnik       4
Tilen Kukel             2
Luka Pojbič             1

 

Končni vrstni red turnirja:

1. KK RADENSKA CREATIV SOBOTA
2. KK KONJICE
3. KK MEĐIMURJE ČAKOVEC
4. GUARDIANS - GRAZ

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.