https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Tretja hišna preiskava zaradi drog

Murska Sobota, 05.10.2018 ob 15:00  

V zadnjem mesecu dni tretja hišna preiskava zaradi drog na območju Goričkega.

Minulo sredo so policisti Enote vodnikov službenih psov PU M. Sobota ob pomoči policistov PP G. Petrovci in kriminalističnega tehnika na podlagi pisne odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 40-letnem moškem iz območja Goričkega. Med hišno preiskavo so policisti našli in zasegli večjo količino posušenih rastlin prepovedane droge konoplje, katero je osumljeni sušil in hranil v hiši.

 

Poleg tega mu je bilo zaseženih še 39 sadik rastline konoplje, višine od 5 do 10 centimetrov in 168 sadik višine od 45-165 cm. Med preiskavo so policisti našli tudi opremo, ki se uporablja za hidroponično gojenje prepovedane droge. Policisti bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo zaradi Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami po 186. členu KZ-1.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.10.2018 ob 13:58 claudia gost

      Spet skunk, močnejši in nevarnejši od "domačice", ki je več sploh ni, zunaj pa sadijo samo gensko spremenjene hibridne klone, kar je že približek skunku z vsebnostjo okrog 30% THC. Ni več nedolžne travice, postala je "preslaba", samo še močni in nevarni hibridi.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.