https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Povzročitelj prometne nesreče pod vplivom alkohola

Moravske Toplice, 06.10.2018 ob 11:30  

Kot smo že poročali, so se včeraj v Pomurju zgodile tri večje prometne nesreče v kratkem času. V preteklem dnevu so sicer policisti v Pomurju obravnavali skupno devet prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana, tri pa so se končale z lažjimi telesnimi poškodbami.

Ob 19.40 uri je voznik osebnega avtomobila v naselju Moravske Toplice zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in začel bočno drseti na nasprotno smerno vozišče zaradi česar je trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Gasilska in reševalna služba naj bi huje poškodovanega moškega z izrezom reševala iz pločevine.

Povzročitelj se je pri tem huje telesno poškodoval, drugi voznik in sopotnik pa sta bila lažje telesno poškodovana. Ugotovljeno, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola.

Sicer so pomurski policisti včeraj zaradi vožnje pod vplivom alkohola prav tako pridržali voznika osebnega avtomobila. Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

* Fotografije so simbolične

 

    Komentarji

    1. gost
      06.10.2018 ob 13:14 Taxi gost

      Še premale kazni za vinjene voznike!!!!!!!!!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.10.2018 ob 18:00 imre gost

      Doživljenski odvzem izpita!!!!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.10.2018 ob 12:00 Cestar gost

      To pa nihče ne pove, da so naše ceste njive, posebno še med Noršinci in Mursko Soboto. Ni bil kriv ne alkohol in ne hitrost ampak mastna cesta.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.