https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Vučja vas bogatejša s ponudnikom lokalnih dobrot

07.10.2018 ob 12:00  

V soboto, 6. oktobra so v Vučji vasi odprli trgovinico z lokalnimi dobrotami, ki deluje v sklopu naj domačije 2011, kmetije Paldauf. Trgovinica ima naziv BeEko in bo ponujala lokalne dobrote ponudnikov tamkajšnjega prostora. To je zagotovo pomembna pridobitev za kraj kot tudi za občino Križevci pri Ljutomeru. 


Na otvoritev trgovine BeEko je prišlo veliko ljudi, ki so prihajali tako iz Vučje vasi kot tudi iz sosednjih in bolj oddaljenih krajev. Danes so ekološki in domači izdelki so na trgu vse bolj cenjeni, odpiranje takšnih trgovin pa dodatno pripomore k pomenu domačih produktov. 

Zaigral je Pihalni orkester KUD Muzika Križevci, ob tem pa so ljudje lahko poskušali domače dobrote, pili domačo kapljico in si ogledali prostore novo odprte trgovinice. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.10.2018 ob 20:40 Kmetija Paldauf - Trgovinica BeEko gost

      Hvala vsem ki ste na obiskali in prisrčno vabljeni tudi tisti ki še nas boste...😉

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.10.2018 ob 22:07 naravno gost

      ČESTITKE! Želim vam veliko uspeha.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.