https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Nagrajenih več pomurskih kopališč

09.10.2018 ob 17:00  

Terme 3000, Terme Vivat in Zdravilišče Radenci so zmagovalci letošnjega 28. izbora Naj kopališče v kategoriji velikih, srednjih in malih termalnih kopališč.


RTV Slovenija je v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro Slovenija in lokalnimi radijskimi postajami, pripravila akcijo Naj kopališče, kjer so izbirali najboljša, najbolj urejena in za kopanje najbolj prijetna kopališča v Sloveniji.

Glasovnice so gledalci in poslušalci oddajali prek spleta, obiskovalci pa kar na kopališčih samih.

Foto: Terme 3000 - Arhiv Pomurec.com

Med velikimi termalnimi kopališči so največ glasov dobile Terme 3000 v Moravskih Toplicah, za njimi se je uvrstilo kopališče Aqualuna v Termah Olimia in Terme Ptuj.

Foto: Terme Vivat - Arhiv Pomurec.com

Med srednje velikimi termalnimi kopališči sta Termam Vivat v Moravskih Toplicah, sledila kopališče Bioterme v Mali Nedelji in termalni center Thermana v Laškem.

Foto: Terme Radenci - Arhiv Pomurec.com

Med malimi termami pa so Zdravilišču Radenci sledile Terme Paradiso iz Dobove ob slovensko-hrvaški meji in Terme Snovik v Tuhinjski dolini pri Kamniku.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.