https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Išče se poslovni sekretar, železokrivci in pomoč v kuhinji

12.10.2018 ob 19:00  

Ste brez zaposlitve? Tudi v tem tednu smo za vas pregledali ponudbo del na straneh zavoda za zaposlovanje in izbrali nekaj naj zanimivejših.

NAFTA - VAROVANJE IN POŽARNA VARNOST, zaščita in reševanje d.o.o. išče kandidata za poklicnega gasilca za določen čas (3 mesece). Pogoj je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, tehnika. Zaželjen je izpit kategorije C. Vlogo lahko pošljete po pošti ali e-pošti do 14. oktobra 2018.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče tri diplomirane medicinske sestre v negovalni enoti za določen čas (12 mesecev). Pogoj je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja), zdravstvena nega in oskrba. Kandidati naj obvladajo osnovno delo z urejevalniki besedil, s preglednicami in z bazami podatkov. Vlogo lahko pošljete po pošti do 16. oktobra 2018.

FISA NEPREMIČNINE d.o.o. išče poslovnega sekretarja za določen čas (9 mesecev) oziroma za nadomeščanje delavke zaradi porodniškega dopusta. Pogoj je višješolska (prejšnja) ali višja strokovna izobrazba. Vlogo lahko pošljete po e-pošti do 17. oktobra 2018.

VAR Proizvodnja, trgovina, storitve, G. Radgona d.o.o. išče dva posluževalca strojev za določen čas (12 mesecev). Pogoj je srednja poklicna izobrazba ali nižja poklicna izobrazba, strojništvo in obdelava kovin. Kandidati lahko vlogo pošljete po pošti ali e-pošti do 19. oktobra 2018.

SEGRAP RUDARSTVO, proizvodnja in gradbeništvo d.o.o. išče reševalca iz vode v Biotermah Mala Nedelja za nedoločen čas. Pogoj je srednja strokovna, srednja splošna izobrazba ali višješolska (prejšnja), višja strokovna izobrazba. Kandidati naj imajo opravljeno licenco za reševalca iz vode. Vlogo lahko pošljete po pošti ali e-pošti do 19. oktobra 2018.

GRADNJE BUILD, specializirana gradbena dela in druge storitve, d.o.o. išče pet železokrivcev za nedoločen čas. Pogoj je osnovnošolska izobrazba ali nižja poklicna, srednja poklicna izobrazba. Kandidati lahko pokličite za razgovor do 25. oktobra 2018.

R montaža, krovstvo in kleparstvo d.o.o. išče dva krovca-kleparja za nedoločen čas. Pogoj je srednja poklicna izobrazba ali nižja poklicna izobrazba. Kandidati lahko vlogo pošljete po e-pošti ali pokličete za razgovor do 26. oktobra 2018.

ALTER EGO PLUS Frizerski studio Doris Čuka s.p. išče frizerja za nedoločen čas. Pogoj je srednja poklicna izobrazba. Kandidati lahko pošljete vlogo po e-pošti ali pokličete za razgovor do 1. novembra 2018.

RESTAVRACIJA M, restavracije in gostilne ter druge storitve, Dani Šmid s.p. išče pomoč v kuhinji za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je osnovnošolska izobrazba ali srednješolska izobrazba. Kandidati lahko vlogo pošljete po pošti, po e-pošti ali pokličete za razgovor do 3. novembra 2018.

Več o prostih delovnih mestih si lahko preberete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.