https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Beltincih diši po mehiški jedi Chili con Carne

Beltinci, 13.10.2018 ob 13:40  

Člani Društva za kolesarstvo in umetnost Beltinci so v sodelovanju z Občino Beltinci organizator že šestega Pomurskega Oktoberfesta, ki poteka danes v Beltincih.

Na grajskem dvorišču, danes, med 12. in 17. uro, 13 ekip pripravlja bolj ali manj pekoč Chili con Carne.

Ob 14. uri se bo začel otroški mini Oktoberfest, kjer bodo potekale jesenske ustvarjalne delavnice iz naravnih materialov in zanimive ter predvsem zabavne jesenske igre. 

Po 17. uri pa bo v šotoru pravo oktoberfestovsko vzdušje, kjer se bo uživalo ob točenem pivu, odlični hrani in prijetni glasbi. Za dobro zabavo bodo poskrbeli ansambel Štrk, Kumske punce, Ansambel Aktual in Böltinska plej banda. Vsi obiskovalci, oblečeni v primerna bavarska oblačila, bodo po oceni komisije nagrajeni.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.10.2018 ob 14:44 grinch gost

      Oktoberfest pa čili cob carne? Prireditev brez repa in glave. Ampak organizatorjem to dol visi. Samo, da pridejo množice in trošijo. Vrednosti pa ta prireditev nima.

      17 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.10.2018 ob 16:22 Feri gost

      Nekaj časa nazaj , jih nisem nikjer videl! Danes so vse glavni---nekateri ki kuhajo! Samo da se slika, da se zastojn je in pije !? Podenj od podna!Škoda besed !

      14 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.10.2018 ob 17:48 T gost

      V Munchni gvusno nega chili con carne.... Haha

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.10.2018 ob 18:38 victor gost

      Tam boš za pir dal 17 evrov.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.10.2018 ob 19:35 Oktober gost

      Super prireditev!Grinch pa Feri,ka pa hodita ta ,ce vama nej do prireditve,ka zavraga hodita...ste sinfasti prekmurci,lejko te je v rit sran.Prireditev pozitivna...

      7 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.10.2018 ob 21:04 grinch gost

        ne razumeš kaj sem napisal. Na oktoberfest, ki je prireditev, nekje v nemčiji (malo poguglaj, pa boš našel) in je malo večja kot ta v beltincih, enostavne ne paše chili con carne. Lahko je tekomvanje v kuhanju Chili con carne in oktoberfest, ampak vsako posebej. Skupaj pa ta prireditev nima smisla. To je neka posiljena idejo od nekoga , ki ne ve kaj bi sam s sabo. Žalostno je, da ne prenesete kritike...

        10 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.10.2018 ob 20:20 jozo gost

      oktoberfest, pijvo pa v pločevinkaj!!!!! halo, zbujdite se beltinci!!!!

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.