https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

FOTO: SMC predstavila kandidatno listo

Murska Sobota, 16.10.2018 ob 11:00  

V torek, 16. oktobra 2018, je v prostorih Murske republike, v Hotelu Zvezda Murska Sobota, potekalo srečanje svetniške skupine SMC. 

V prostorih Murske republike v Hotelu Zvezda Murska Sobota, je potekalo srečanje svetniške skupine SMC, na katerem so predstavili kandidacijsko listo SMC v Mestni občini Murska Sobota za prihajajoče lokalne volitve. 

˝Stranka modernega centra bo danes vložila kandidatne liste za Mestni svet Mestne občine Murska Sobota. Ponosni smo, da smo uspeli dobiti 25 kakovostnih ljudi, ki so bili pripravljeni dati svoje ime in se izpostaviti za dobrobit naše lokalne skupnosti. Listo smo lepo napolnili, in na njej so zelo različni ljudje, vsi z izkušnjami na tem ali kakšnem svojem področju. Tako, da je uravnotežena po starosti, spolu, po izkušnjah. Dali smo priložnost tudi mlajšim ljudem, ki bi želeli delati za lokalno skupnost. In mislimo, da je naša lista najboljša,˝ je povedal mag. Marjan Gujt.

Na srečanju SMC je prof. dr. Mitja Slavinec povedal: ˝Smo ponosni nato, da imamo tako raznoliko in uravnoteženo in precej ugledno listo. Tudi sam se pridružujem temu, da imamo daleč najbolj ugledno listo svetniških kandidatk in kandidatov in to je izjemen garant za uspeh na volitvah, katerega pričakujemo že z velikim optimizmom po eni strani, in seveda po drugi strani je to eden veliki prispevek k razvoju naše lokalne skupnosti. Prepričan sem, da bo to en velik pokazatelj ugleda stranke SMC, kot je že bilo povedano so ljudje bili pripravljeni se pridružiti na kandidaturo pri naši listi. To je tudi en velik garant, da bomo na volitvah katere prihajajo uspešni.˝

˝Moram povedati, da smo bili spodbudniki številnih projektov številnih pobud, kar je pripomoglo k temu, da je danes življenje v Mestni občini Murska Sobota boljše za občane in občanke. Če samo nekaj projektov izpostavim, ki se jih je lotila svetniška skupina SMC, lahko omenim enkratno denarno pomoč za prvošolce, z vsemi močmi smo si prizadevali, da se danes lahko vozimo po južni obvoznici. Zagotovo bomo tudi delali v prihodnjem mandatu, da se infrastrukfura, ki je dejansko v dokaj slabem stanju in, da se pri tem tudi prometno infrastrukturo še dodobra izboljša in dogradi. Prav tako moram povedati, da smo bili velik zagovornik športa v samem Mestnem svetu Mestne občine Murska Sobota. Povišali smo denarna sredstva za letne programe športa najprej na 250.000, potem na 300.000 v proračunu za leto 2018. Kakor smo bili tudi pobudniki za zamenjavo umetne trave na nogometnem igrišču Mura, se pravi na Fazaneriji in sopobudnik izgradnje reflektorjev. Iztekajoči mandat je pred krajem. Kaj si želimo za prihodnje? Enako kot smo delali danes, včeraj. Torej za boljši  jutri občank in občanov. In prepričan sem, da v kolikor nam bodo občani namenili svoj glas, da bomo tudi vse delali v tej smeri in dejansko našo soboto naredili še boljšo za dobrobit vseh občanov in občank,˝ je povedal podžupan Mestne občine Murska Sobota Boštjan Berlak. 

Stranka SMC si bo v Mestnem svetu Mestne občine Murska Sobota še naprej prizadevala za skladen in uspešen razvoj občine na vseh področjih njenega delovanja, kot je to počela tudi v iztekajočem se mandatu. 

Za kandidatno listo za Mestni svet Mestne občine Murska Sobota na rednih lokalnih volitvah 2018 v Mestni občini Murska Sobota se v volilni enoti št. 1 (MČ Center) predlagajo:

1.

BOŠTJAN BERLAK

2.

RENATA PINTER VERTOT

3.

doc. dr. BRANKO ŠKAFAR

4.

mag. MOJCA BREŠČAK

5.

IZTOK ZRINSKI

6.

TANJA BRIŠNIK

7.

DOMINIK MITOV

Za kandidatno listo za Mestni svet Mestne občine Murska Sobota na rednih lokalnih volitvah 2018 v Mestni občini Murska Sobota se v volilni enoti št. 2 (MČ Ledava, Park, Partizan in Turopolje) predlagajo:

1.

STAŠA HORVAT

2.

mag. MARJAN GUJT

3.

TADEJA POLANŠČEK

4.

JOŽEF VARGA

5.

SONJA ČONTALA

6.

GREGOR DONŠA

7.

MAJDA RIBAŠ

8.

prim. dr. DRAŽEN POPOVIĆ

9.

prof. dr. MITJA SLAVINEC

Za kandidatno listo za  Mestni svet Mestne občine Murska Sobota na rednih lokalnih volitvah 2018 v Mestni občini Murska Sobota se v volilni enoti št. 3 (MČ Bakovci, Černelavci, Krog, Kupšinci, Markišavci, Nemčavci, Polana, Pušča, Rakičan, Satahovci in Veščica pri Murski Soboti) predlagajo:

1.

dr. ROBERT CELEC, Černelavci

2.

ALEŠA BAGARI, Rakičan

3.

ROBERT SEREC, Krog

4.

NUŠA VUČKIČ, Černelavci

5.

JANEZ REŽONJA, Bakovci

6.

TADEJA ŠERUGA, Veščica

7.

ŠTEFAN FARTELJ, Rakičan

8.

TAJDA NEMEC, Kupšinci

9.

KLAVDIJA OLAJ PERKIČ, Rakičan

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija