https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Skupina Dismissed se je uvrstila na koncert Radia City

26.05.2011 ob 15:27  

Če so še včeraj pomurski rockerji Dismissed bili v okviru akcije Bodi zvezda v enem dnevu Radia City na tretjem mestu, so se tudi z vašo pomočjo v zadnjem dnevu glasovanja prebili na prvo mesto. Na velikem koncertu bo nastopila tudi skupina Mama rekla.

Radio City, ki jutri pod Pohorjem organizira velik koncert, bo tudi letos poleg dobro znanih nastopajočih dal priložnost dvema še neuveljavljenima skupinama. Za "dve vstopnici" za koncert se je potegovalo deset skupin, glasovanje pa je potekalo šest dni. Skupno je bilo oddanih 28.061 glasov, od tega jih je preko devet tisoč oziroma 32,2 odstotkov prejela pomurska zasedba Dismissed. Še včeraj so bili Pomurci šele na tretjem mestu za Mama rekla in Big addiction, včeraj oddani glasovi pa so jih popeljali kar na prvo mesto.

Foto: Tanja Zrinski

Med kandidati za koncert je bila še ena pomurska skupina, in sicer Glinasti golobi, ki so dobili 2,3 odstotkov glasov, kar jih uvršča na peto mesto.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.