https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Začetek del za izboljšanje kanalizacijskega sistema

18.10.2018 ob 10:40  

V prihodnjih dneh se bodo pričela dela za rekonstrukcijo mešanega meteornega sistema kanalizacije v Černelavcih.


Z gradbenimi deli bodo začeli na najbolj kritičnem delu kanalizacijskega sistema v Černelavcih in sicer na kanalu K7, ki poteka v Dalmatinovi, Liškovi in Slovenski ulici. Med rekonstrukcijo omenjenega kanalizacijskega omrežja bodo povečane dimenzije kanalizacijskih cevi v dolžini približno 450 m.

Izvajalec rekonstrukcije je podjetje Kohek Gradbeništvo d.o.o., pogodbena vrednost del je okrog 134.000 evrov brez DDV. Po načrtih bodo dela ob ugodnih vremenskih razmerah zaključena v prihodnjih dveh mesecih. 

Ker bodo gradbena dela povzročala tudi motnje prometa ter določene posege na priključne površine uporabnikov (tudi tlakovane in asfaltirane), prosijo krajane Černelavcev in vse udeležence za strpnost in razumevanje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.10.2018 ob 11:55 ha ha gost

      prekopirano kaj si mislijo ljudje in se strinjam z njimi ;-) energija (nepreverjen) 51 minut nazaj Dobro ste začali naslov: "Konec čakanja, začenja se rekonstrukcija kanalizacijskega sistema." Čaka se tri lejta in pol in te "po naključju" se začne neka delati na ton področje tik pred volitvami. Vsi ti članki me tak odbijajo ka točno znan ka se zaj začalo farbati lidi in njin metati pejsek v oči... Jevšek mojega glasu NE BO dobil, pa če se na Sobotainfo razmečete. Najbrž tudi kaj dobite plačano za te prispevke. Odgovori Prijavi komentar Like Dislike 15 gesaprin (nepreverjen) 29 minut nazaj dejstvo je, da s tem posegom ne bodo rešili problema, enostavno povedano na 450m dolžine povečaš profil, dalje pa ostane profil enak (premajhen), pomeni, da si malo povečal volumen v cevi, tako, da se bo kanal napolnil nekaj minut pozneje, potem pa spet "poplave v kleti", da še ne govorimo o skritih problemih v zemlji pri izkopih, verjetno bo popušil tudi izvajalec, strokovno zgrešeni poseg Odgovori Prijavi komentar Like Dislike 4 Hgfdbjufsw (nepreverjen) 15 minut nazaj Imaš prav. Vendar namen tega v članka ni, da Sobotainfo poroča o tem kako se bo problem z tem gradbenim posegom rešil, ampak da se poskuša ustvariti pozitivno klimo, da se v Soboti nekaj dogaja in gradi. Volitve so, gospe in gospodje, na te članke glejte skozi očala volilne kampanje. Prvi komentator je imel prav glede tega.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.