https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Hokejisti Lipovec bodo dejavni na Slovaškem in Portugalskem

Lipovci, 27.5.2011  

Hokejiste Hokejskega kluba Lipovci, aktualne in večkratne državne prvake v hokeju na travi, čakata v kratkem dve veliki tekmovanji. Že ta vikend bodo igrali na na turnirju četverice najboljših ekip mednarodne hokejske Interlige v Bratislavi, v začetku junija pa še na evropskem klubskem prvenstvu tipa Challenge I v Lousadi.

V soboto, 28. maja in v nedeljo, 29. maja, bodo Lipovčani sodelovali v Bratislavi na Slovaškem na turnirju četverice najboljših ekip mednarodne hokejske Interlige. V rednem delu tekmovanja, v katerem poleg Slovenije igrajo še ekipe iz Avstrije, Madžarske, Slovaške in Češke, so Lipovci zasedli prvo mesto, medtem ko so bile Moravske Toplice zadnje devete. Na Final Four-u bodo nastopili še ŠK Šenkovice (Slovaška), H. Krakove (Češka) in Rosco SE (Madžarska).

V začetku prihodnjega meseca pa bodo hokejisti Lipovec odpotovali še na Portugalsko, kjer bodo v mestu Lousada od 9. junija do 12. junija sodelovali na evropskem klubskem prvenstvu tipa Challenge I. Na močnem turnirju bodo poleg slovenskih prvakov nastopile še najboljše ekipe iz Avstrije, Švice, Češke, Walesa, Hrvaške in Portugalske. Cilj hokejistov Lipovčarov je obstanek v skupini.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. ninika
      27.05.2011 ob 16:02 ninika

      NAVIJAMO! :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.