https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti obravnavali ugriz psa

23.10.2018 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri kazniva dejanja, dve prometni nesreči z materialno škodo, tri kršitve javnega reda, ugriz psa in štiri primere povoženja divjadi.  


S področja kriminalitete so policisti PP Lendava in PP Ljutomer obravnavali KD Poškodovanje tuje stvari, policisti PP Gornji Petrovci so obravnavali KD Zatajitve in policisti PP Gornja Radgona KD tatvino prometne signalizacije.  

 

Fotografija je simbolična

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnem  prostoru in 1-krat na javnem kraju. Vsi kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti tekom dneva opravljali na območju PP Murska Sobota in PP Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.10.2018 ob 10:21 * gost

      Ko sem še bil otrok v prejšnjem tisočletju so mi starejši ljudje rekli, da ima pes kosmata ušesa in naj nikoli ne hodim k njemu. Če greš k psu lahko računaš na posledice.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.10.2018 ob 19:28 Pinko gost

      Obvezno dat sliko dobermana da pse mečejo v slabo luč zakaj ne dajo sliko zlatega prinašalca ker statistično imajo največ ugrizov v sloveniji ne oni so pa lepi puhasti zato niso nevrni novinarji lepo vas prosim ne napihujte in povzročajte brezveznih problemov lastnikom takšnih pasem aja če pa še neveste nevaren je lastnik ki ma psa pes se obnaša samo tako kot lastnik hoče.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.