https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V prodaji paket vstopnic za 2 tekmi proti Gorici

Murska Sobota, 24.10.2018  

Danes, 24. oktobra 2018, je na sporedu prva tekma četrtfinala Pokala Slovenije za sezono 2018/2019. NŠ Mura bo prvo tekmo z Gorico odigrala danes, ob 16.30 uri v Novi Gorici. Povratna tekma bo odigrana naslednjo sredo, 31. oktobra 2018 ob 13. uri. 

NŠ Mura bo danes ob 16.30 uri v Novi Gorici, odigrala prvo tekmo četrtfinala Pokala Slovenije za sezono 2018/2019. Povratna tekma četrtfinala Pokala Slovenije proti Gorici bo odigrana naslednjo sredo, 31. oktobra 2018, ob 13. uri, na stadionu Fazanerija v Murski Soboti. Tudi naslednja prvenstvena domača tekma NŠ Mura bo odigrana proti Gorici, in sicer, v soboto, 10. novembra ob 14. uri. 

V klubu NŠ Mura so se odločili, da vstopnice za obe naslednji domači tekmi z Gorico ponudijo v paketu “2x Gorica” po znižanih cenah (glavna tribuna 18 EUR, ostale tribune 14 EUR, stojišča 8 EUR, otroške 6 EUR). Vstopnice lahko za posamezno tekmo v predprodaji kupite po standardnih cenah (glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR, stojišča 5 EUR in otroške 4 EUR). Na dan tekme bodo cene višje: glavna tribuna 11 EUR, ostale tribune 9 EUR, stojišča 6 EUR in otroške 5 EUR.

Preprodaja vstopnic bo potekala v baru od srede, 24. oktobra 2018 do sobote, 27. oktobra 2018, vsak dan med 14. in 19. uro. V nedeljo od 9. do 13. ure. V ponedeljek in torek bo predprodaja v baru spet potekala med 14. in 19. uro. Paket vstopnic “2x Gorica” si lahko zagotovite do 30. oktobra 2018. Seveda so vstopnice na voljo tudi preko spletne prodaje: https://www.mojekarte.si/si/ponudnik/448/drustvo-nogometna-sola-mura.html

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.10.2018 ob 11:11 naftaš gost

      Evo debeli vesela novica za tebe, ti boš menda prvi kupil te znižane vstopnice v akciji in že čakaš v dolgi vrsti. No glede vsaj ene novice si pa mel prav. Res ni dneva, ko sobota info pa pomurec nebi objavila vsaj eno novico o nš Mura, kot da se cel svet in celo gospodarstvo Pomurja vrti okrog njih. Spomnim se pred leti, ko je Nafta bla v prvi ligi in je vladala prava euforija, ko smo bli dve leti zapored po jesenskem delu tretji ni blo po medijih nobenega buma. Tako sobota info pa lendava info so o naftaših pisali največ 2x na teden,. Kar je preveč je preveč. Še La liga v Španiji menda ne piše tolko o Barci pa realu kot vi o Muri. Pa vse ma svoje meje. Mura je povprečen prvoligaški klub, vi pa o njej kot da ma vsaj tri evropske lovorike. Pišite raje kaj o gospodarstvu, volitve so pred vrati, bo prišlo kako novo podjetje v naše kraje in dalo zaposlitev vsaj 5oo dušam?? To bi morala biti glavna tema, Nš Mura ne zaposluje samo odira že tako siromašno ljudstvo v pomurju.

      26 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 13:39 kek gost

        No naftaš gnes maš večer v MS v športni dvorani OŠ I. 1/8 pokala državnoga prvenstva v odbojki in če te Mura ne zanima, boš mel jutri verjetno članek o ton, lejko pa si še prideš v živo poglednot tekmo ka neboš samo te o muri poslušo ka boš vido ka drugo tudi obstaja

        2 15 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 23:24 Micheal Benson gost

        Če želite vnesti pravilno sam, sem Michael Benson zasebni posojilodajalec, sem dal minimalno posojilo v višini 5.000 € EUR ali protivrednost v drugih valutah za vsak znesek posojila obrestni meri v višini 3%, to je finančna priložnost za vaš vrata, hitro dobite posojilo za leto 2018. Obstaja toliko ljudi od iščejo finančne možnosti ali pomoč za vogalom in v mestih, in še vedno ne morejo dobiti enega, ampak tukaj je. Možnosti financiranja na vašem pragu in kot taki si ne morete zamuditi te priložnosti. Ta storitev je namenjena ljudem, podjetjem, podjetnikom in ženskam ter razpoložljivosti vsake količine, ki jo želite dobiti več informacij. Pišite nam po elektronski pošti: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM Obrazec za posojilo in ga vrnite. Polno ime ................. Zasebna telefonska številka ................ Država .................. Naslov ............... Država ............... Leta .............. Prijavili ste se prej ali ne. ............. Država .............. Znesek zahtevanega posojila. .................. Obdobje posojila ............... Poklic ................. Mesečni dohodek ..................... V priznanje teh podatkov, bomo poslali našo pogodbo z načrtom odplačevanja, in če se strinjate s pogoji, ki jih lahko dobite posojilo po odobritvi, odvisno od resnosti, nujnosti in zaupanja, ki jih imamo za vas. Čakam vaš hiter odziv. S spoštovanjem, Micheal Benson

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.10.2018 ob 12:04 KLINAC gost

      DEBELEMU FUKNJENCU ZBLOKIRAJTE KOMENTAR KER TAKO PRIMITEVNEGA ČLOVEKA ŠE NISEM VIDEL

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.10.2018 ob 12:13 naftaš gost

      Saj pa nič nimam proti muri, nisem fauš, da so v prvi ligi, boljše da je Mura v prvi ligi, kak pa kaki smešni klubi kot so Ankaran, Radomlje itd. Samo pravim, da ni treba pretiravat z novicami o muri vsak dan, so še druge bolj pomemne reči. Kar se tiče madžarov se ne bojim da bi nas madžarizirali, oni dajo samo keš o večini stvareh pa odločajo domačini na čelu z nesposobnim Požgaiem. Boljše bi blo, da bi o igralskem kadru tudi madžari odločali, ker se naši ne vejo it. Vsak normalen klub bi pri tak slabih rezultatih in tak dobro ekipo kot jo ima Nafta že zdavnaj zamenjali Fridla, tudi pri Muri, če bi bil na njihovi klopi, oz tam so se ga hitro naveličali.

      22 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.10.2018 ob 12:18 kesh gost

      Zadeva je čist enostavna... sakši den se objavla tudi kronika preteklih 24 ur kera me osebno ne zanima, zato tejh člankov ne odpiran in ne šten... rad pa šten ćlanke o muri (kak smo si lidgej različni nej?)... ampak očitno deluje madžarska pamet drugače in čeprav jih tema MURA ne zanima, članke štejo in seveda obvezno komenterajo... Zanimivi so vsekakor tej ludeki iz hija-hija-dežele...

      10 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.10.2018 ob 12:29 Pipi gost

      Naftaš,enostavno ,tisto ka te ne zanima ne čitaj in pusti drugim naj štejo.

      7 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.10.2018 ob 12:33 keshov ludek gost

      LUDEK si ti. Če te kaj o Muri zanima, si preberi na Murinem spletnem portalu. Pomurec pa ni namenjen temu, da bo vsak dan o Muri pisal. Naftaš je v prvem komentarju odlično napisal. Samo takšni idioti kot si ti tega ne razumete. IDIOT SI .

      16 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.10.2018 ob 12:44 naftaš gost

      Uf ste pametni, če smo mi z dežele hija hija ste te vi v soboti dežela iaia. Pa ne štejem ampak berem. In to samo naslov , ker ga preprosto ne morem prezreti. Razumete ali pa vam naj to še v vašem maternem hungaria jeziku povem, ka boste bole razmili??

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.10.2018 ob 14:20 zgodovina gost

      Kaj ste Murini navijači res sami loleki, da enostavnih stvari ne razumete? Ali pa komentarje piše avtor članka.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.10.2018 ob 15:10 DEBELI FUKJENEC gost

      Još sat i po ..........

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      24.10.2018 ob 15:45 DEBELI FUKJENEC gost

      Kdo bo danes sodil tekmo? Upam, da ne kakšen Mariborčan. Muraši, poglejte si danes TV prenos tekme in čez teden dni prenos tekme s Fazanerije!!! Če ne boste opazili razlike, rabite očala z najmočnejšo dioptrijo.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      24.10.2018 ob 16:33 DEBELI FUKJENEC gost

      MURAŠI, POGLEJTE VIŠINO KAMERE!!!!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IN DOBER POGLED NA CELOTNO DOGAJANJE NA IGRIŠČU!!!!!!!!!!!!!!!! BO VAM KDAJ TO JASNO???????????????

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 21:09 ........ gost

        DEBELI FUKNJENEC Dosaden si že s temi prenosi in tvojim nakladanjem kakšen mora biti prenos. Zdaj bi že lahko ugotovil, da klub ne prenaša tekem. TV ekipe katere prenašajo tekme hočejo tekme prenašati z vzhodne strani kar se lepše vidijo tribune. Na žalost pa so kamere lahko v tej višini kot so. Vsaka gradnja ali postavitev odra pa je pogojena z varnostjo in financami. Boš ti odgovarjal, če se komu kaj zgodi. Kolikor jaz kot laik (in ne član uprave kot boš ti zopet razglabljal ) razumem, da klub zaenkrat nima denarja in tudi ne interesa gradit višje stolpe, ker je vse pogojeno z varnostjo, denarjem, interesom, dovoljenji in tako naprej. Kaj ti misliš, da ima klub od teh prenosov kakšen dobiček? Kvečjemu ima manj obiska na tekmah in s tem manj denarja od vstopnic. Ko bo nekoč v bližnji ali daljši prihodnosti imel kdo interes, da tebi ugodi, da boš lahko zaprl gobec, potem bom še jaz prispeval kaj za izgradnjo stolpa. Aja pa da ne pozabim. Ker te tako moti, da se vsak dan toliko piše o Muri naredi obvoz. Jaz tudi ne berem vseh člankov, ker mi pač niso zanimivi in zato pod vsak članek ne serem tako kot ti. Pa če nekje na cesti opaziš kup dreka a moraš res v vsakega stopit? Če ne potem se tudi tu izogni člankov, ki ti ne dišijo.

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      24.10.2018 ob 21:41 DEBELI FUKJENEC gost

      ........, NE NAKLADAJ. Mislim, da je interes kluba, da se vidijo polne tribune in ne TV ekipe. Da te takoj postavim na laž!!! Danes je bil tv prenos tekme iz Gorice. Kamera je bila na pravi višini in na pravem mestu, pogled na dogajanje na igrišču čudovit. IN GLEJ GA ZLOMKA, KAMERA JE VELIKOKRAT KAZALA ČISTO PRAZNE SEDEŽE, PA NI KAZALA TRIBUNE, KJER SO SEDELI GLEDALCI - KOT SE TO DOGAJA NA FAZANERIJI! - PA TV EKIPO TO NI NIČ MOTILO!!!! Vse ekipe v prvi ligi so sposobne spodobnega TV prenosa tekem razen Mure. Zakaj se kamera ne postavi na vrh glavne tribune?????????? Še nekaj: če gre za reflektorje pol milijona evrov, bi lahko našli tudi toliko denarja, da bi postavili varen stolp za TV ekipo, če se že mora snemati od tam, kjer se zdaj. KLUB, KI NASTOPA V PRVI LIGI, JE DOLŽAN ZA SVOJ UGLED POSKRBETI ZA SOLIDEN TV PRENOS TEKME. Ni to druga ali tretja liga.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      24.10.2018 ob 22:00 ... gost

      Ti si res fuknjeni. Preberi še enkrat kaj si napisal in se malo zamisli. Aja ne veš misliti zato pa toliko sereš.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 22:07 DEBELI FUKJENEC gost

        Če ti nisi pismen in ne znaš prebrati in razumeti tistega, kar je zapisano, ti jaz nisem kriv. Ti bom bolj na kratko napisal, da boš tudi ti razumel: TV kamera na stadionu v Gorici je bila postavljena na glavni tribuni!!!

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      24.10.2018 ob 22:30 ... gost

      Ja in zato ker je bila kamera na glavni tribuni je bil prenos boljši? A to zaradi tega ker je vstopnica na glavni tribuni bila 11€? A bo v Murski Soboti prenos boljši ,če bo kamera na glavni tribuni? Saj sta pa stolpa v isti višini kot je glavna tribuna!!! Edino kar bo boljše bo to da nebo sonce svetilo v kamero. Aja pa tekme se prenašajo iz druge strani ker so drugi tako naročili in ne klub. Upam, da ti bo enkrat jasno...

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 23:31 DEBELI FUKJENEC gost

        Vidim, da se ti iz sebe in iz mene norca delaš ali si pa res tako zabiti, da ne razumeš. KDO SO TI DRUGI, KI SO NAROČILI, KJE MORA BITI KAMERA??????????? KAKO TO, DA SO TO NAROČILI SAMO V SOBOTI ( ne verjamem, da so ) NA OSTALIH STADIONIH V PRVI LIGI PA NISO ?????????????? d

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      24.10.2018 ob 23:33 DEBELI FUKJENEC gost

      Da sonce v kamero sije, si pa že sam zapisal. ZA dober TV prenos tekme je zelo pomembna višina kamere !!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      24.10.2018 ob 23:36 DEBELI FUKJENEC gost

      KAKO V NOVI GORICI NI POTREBNO KAZATI PRI TV PRENOSU TEKME GLAVNO TRIBUNO IN GLEDALCE, V SOBOTI PA TO OBVEZNO MORAJO????????????????????? Tu nekaj ne štima!!! Se ti ne zdi???

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      25.10.2018 ob 8:19 pipi gost

      Kojo si ti tele,pa ti pa kamera,Pridi na stadion pa tan gledaj pa boš bokše vido.Jebala te kamera

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 10:27 DEBELI FUKJENEC gost

        Pipi, za ta denar, ki bi ga dal za vstopnico, se lahko v dobri gostilni ob lepi kelnarci dobro najem in napijem, po televiziji pa tekmo gledam. Pa še teh prostaštega dretja navijačev sem rešen. Ker pa televizijo plačujem dvakrat - kot vsakdo drug - ( RTV ljubljana + paket pri ponudniku tel. storitev ) imam vso pravico, da za vse nas zahtevam kvaliteten prenos tekme s Fazanerije.

        8 2 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      25.10.2018 ob 10:30 DEBELI FUKJENEC gost

      Pipi, poglej si TV prenos tekme iz Ljudskega vrta in TV prenos tekme s Fazaneriji. Boš opazil ogromno razliko! Zakaj v Mariboru lahko, v Soboti pa ne morejo??????????????

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 12:39 ......... gost

        Zato, ker v Murski Soboti zaradi tebe nobeden ne bo postavljal tv stolpov. Malo razišči zakaj in pod kakšnimi pogoji se prenašajo tekme iz Murske Sobote. Zakaj v Mariboru lahko in v MS ne morejo? Poskusi se ti v hiši vreči iz okna v prtličju (MS) ali pa iz petega nadstropja(MARIBOR) in ti bo jasno zakaj ne morejo. Plačaj postavitev višjih tv stolpov in bodo v Murski Soboti tudi lahko. V Mariboru jim to pač omogoča tribuna. V prevodu: Mura nima interesa, ker s tem nima nobenega prihodka, kvečjemu stroške. Aja pa zamisli se zakaj še ni reflektorjev!? Enak problem z papirologijo bo z tv stolpi, če ne še večji...

        2 7 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      25.10.2018 ob 11:09 Mura je večna gost

      Vsem kiaterim članki od Mure ne pašejo naj jih ne čitajo. Enostavno ko noč in dan.

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      25.10.2018 ob 11:59 Aha,aha gost

      Ka , ka bi to mantrnijo odo gledat , niti pod razno .

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      25.10.2018 ob 13:30 DEBELI FUKJENEC gost

      ........., kako pa v enem malem Krškem in Kidričevem to zmorejo????? Zato, ker tam niso taki šalabajzeri kot ste vi!!!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      25.10.2018 ob 13:54 DEBELI FUKJENEC gost

      ........., NZS vam bo v kratkem nakazala kar visok znesek. Upam, da boste ta denar pametno porabili.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      25.10.2018 ob 20:03 Golman gost

      DF kaj, če bi ti na drevo splezo pa od tam prenašo tekmo?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      27.10.2018 ob 21:05 KLINAC gost

      debeli fuknjenec tu imaš ti nafto v prvi ligi fridla je treba nagnat

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.