https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kaj se v Pomurju dogaja zadnji oktobrski vikend

25.10.2018 ob 20:01  

Ta vikend se začenja z bogato izbiro dogodkov v petek. V Gornji Radgoni si boste lahko ogledali gledališko predstavo Petelinji zajtrk, v MIKKu pa prisluhnili avstrijski skupini Cradle Trio. V soboto in nedeljo bo zabavno v Rakičanu, kjer bo potekala tradicionalna Noč čarovnic. Pestro čarovniško dogajanje pa se bo nadaljevalo tudi v torek.

Petek, 26. oktober 2018

V sklopu festivala JAZZliebe/ljubezen bo v MIKKu ob 21. uri nastopila avstrijska skupina Cradle Trio. Namen festivala je povezati ljubitelje jazza v širši regiji jugovzhodne Štajerske in tako ustvariti platformo za bodoča sodelovanja in krepitev scene tako na slovenski kot avstrijski strani meje.

Tamburaški orkester KD Ivan Kaučič Ljutomer bo ob 19. uri v Domu kulture Ljutomer s koncertom obeležil 5. obletnico delovanja. Ob njih bodo nastopili tudi gostje Klapa More iz Šibenika, moška vokalna skupina Aeternum in Klavdija Štuhec.

Društvo za napredek umetnosti Aquila Lipovci v petek ob 18.30 vabi na Odprtje razstave umetniških del udeležencev 26. Mednarodne likovne kolonije »Izak« Lipovci 2018. Dela 11 umetnikov bodo v Gradu Beltinci na ogled na voljo do 23. novembra 2018. Ob otvoritvi bo za glasbeni program skrbel Moški pevski zbor Lipovci.

V Murski Soboti bodo v petek otvorili motorični park ob Soboškem jezeru. Otvoritev bo ob 16. uri ob paviljonu Expano. Slavnostni govornik pa bo minister za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije dr. Jernej Pikalo.

V Domu kulture Gornja Radgona se bo ob 19.30 začela gledališka predstava Petelinji zajtrk.

Sobota, nedelja in torek (27., 28. in 30. oktober 2018)

Letošnje leto bodo dvorec Rakičan že šestič zajele čarovnice in priredile kar tridnevno čarovniško zabavo, ki se bo pričela v soboto, 27. oktobra, v večernih urah, se nadaljevala v nedeljo, 28. oktobra, od 13. ure naprej, vse tja do zgodnjih jutranjih ur in se s kratko ponedeljkovo pavzo zaključila v torek, 30. oktobra, s popoldanskim programom ter večerno zabavo.

Prireditev bo potekala v vsakem vremenu – tudi v čarovniško ogrevanem velikanskem šotoru. Pripravljen bo pester, srednjeveško in čarovniško-zabavno obarvan program, namenjen vsem generacijam. Več podrobnosti o dogajanju pa najdete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.10.2018 ob 20:13 DEBELI FUKJENEC gost

      Bomo plesali, pili in fukali. Zato so namenjene te žurke.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.