https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščejo se frizer, kuhar in poslovni sekretar

25.10.2018 ob 0:00  

Tudi v tem tednu smo za vas pregledali ponudbo del na straneh zavoda za zaposlovanje in izbrali nekaj zanimivih. Preverite če je katera ponudba prava za vas.


AVTOKLEPARSTVO AVTOLIČARSTVO SINA ROBERT BAHUN s.p. Išče avtoličarja s srednjo poklicno, strokovno ali splošno izobrazbo. Trajanje dela je 3 mesece s polnim delovnim časom. Delodajalec zahteva še vozniški izpit B kategorije, prijavo za delo pa lahko oddate do 29. 10. 2018.

FRIZERSKI SALON LIDIJA, LIDIJA ŽERDIN, S.P. išče frizerja za čas enega leta, s skrajšanim delovnim časom na 20 ur tedensko. Kandidati morajo imeti srednjo poklicno izobrazbo smer frizerstvo in kozmetika, za razgovor naj pokličejo do 5. 11. 2018.

MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE, ZDRAVSTVENI INŠPEKTORAT REPUBLIKE SLOVENIJE išče inšpektorja v območni enoti Maribor in Murska Sobota za nedoločen čas. Od kandidata se pričakuje visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) in podobno. Potrebna so tudi dodatna področja izobrazbe po Klasius-u: pravne vede, fizikalne in kemijske vede, tehnika, proizvodne tehnologije, poslovne in upravne vede. Druga strokovna znanja: strokovni izpit za inšpektorja, obvezno usposabljanje za naziv. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 27. 10. 2018.

MONTAŽA OGREVALNIH NAPRAV FRANC BUZETI S.P. išče monterja ogrevalnih naprav za nedoločen čas. Kandidat mora imeti nižjo ali srednjo poklicno izobrazbo, 1 leto delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 10. 11. 2018.

 

MOTEL ČARDA D.O.O. išče kuharja za nedoločen čas. Pogoj za delo so 3 leta delovnih izkušenj, srednja poklicna izobrazba ali smer živilska tehnologija ter vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pokličejo za razgovor ali pošljejo vlogo po pošti oziroma e-pošti do 1. 11. 2018.

ROŽA VETROV, nautika, računalništvo, storitve in trgovina, d.o.o. išče programerja spletnih aplikacij za čas enega leta. Pogoj za delo sta 2 leti delovnih izkušenj, visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ali smer računalniške vede.

POMURSKE LEKARNE MURSKA SOBOTA iščejo poslovnega sekretarja za čas 12 mesecev. Kandidati morajo imeti višješolsko izobrazbo (prejšnja), višjo strokovno in smer Tajniško in administrativno delo. Pogoji za delo so še urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - zahtevno, poznavanje računalniških omrežij - osnovno, poznavanje operacijskih sistemov - osnovno. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 1. 11. 2018.

Panvita, Kmetijstvo in proizvodnja hrane, d.d. išče tehnologa za čas 12 mesecev. Pogoj za delo je visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) smer Poljedelstvo in živinoreja.  Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 30. 10. 2018.

 Več o prostih delovnih mestih, si lahko preberete tukaj. 

    Komentarji

    1. gost
      25.10.2018 ob 15:27 77 gost

      V Sloveniji ni poštenega in pravičnega delodajalca so sami šalabajzeri in idioti.Take delodajalce jaz delam iz kukuršča (koruznega stebla ),če vi žabarji ne razumete kaj je kukuršče.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.