https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na Pušči obeležili 60 let nogometnega kluba

Pušča, 26.10.2018 ob 0:00  

Ob 60. obletnici nogometnega kluba Pušča je v petek, 26. oktobra, od 12. ure dalje na Pušči potekala slavnostna akademija, katere se je udeležil tudi minister za izobraževanje, znanost in šport, dr. Jernej Pikalo, ter si obenem ogledal sodoben športni objekt poleg nogometnega igrišča.


V okviru praznovanja 60. obletnice nogometnega kluba Pušča leta 2018 je klub po dolgih letih delovanja le dobil nogometne slačilnice poleg domačega nogometnega igrišča NK Pušča.

Praznovanje ob visokem jubileju so nadgradili s slavnostno akademijo na kateri so občinstvo med drugimi nagovorili dr. Jernej Pikalo, minister za izobraževanje, znanost in šport, župan Mestne občine Murska Sobota, dr. Aleksander Jevšek ter ostali visoki gostje ter predstavniki lokalnega športnega udejstvovanja.

V nadaljevanju programa so se sprehodili skozi zgodovino in mejnike delovanja nogometnega kluba v preteklosti, spregovorili o pomenu nogometa v lokalni skupnosti ter svečano podelili priznanja najzaslužnejšim članom društva.

Akademijo so v večnamenski dvorani na Pušči pripravili v sodelovanju z Mestno občino Murska Sobota, Zvezo Preporod, Krajevno skupnostjo Pušča in Medobčinsko nogometno zvezo Murska Sobota.

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.10.2018 ob 19:09 DEBELI FUKJENEC gost

      Zakaj ima MOMS podžupana??? Namesto župana bi tudi podžupan lahko bil prisoten pri kakšni otvoritvi.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 20:31 Hahaha gost

        Pušče rejsan eni nemrete.svaka čast župani ka se je lejko udeležil..meu je pač čas.Dečki čestitam za 60 let..

        3 6 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.10.2018 ob 19:11 feri gost

      čestitke ob 60 0bletnici kluba NK,Pušča

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.10.2018 ob 21:20 DEBELI FUKJENEC gost

      Hahaha, nisi razumel mojega komentarja. Nimam nič proti Pušči, hočem povedati to, da v drugih občinah tudi podžupani hodijo na razne otvoritve. V MOMS mora pa povsod samo župan biti zraven. Štekaš?

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 21:51 Hahaha gost

        Muslim,ka si ti pogledno samo naslov.. OTVORITEV.....kar je narobe.....Obletnica je bila in spodobi se ob takšni obletnici župan udeleži...pa nej važno ge...druge občine pač majo kak majo..Župan MOMS pa je vedno prisoten(če mu to čas dovoljuje)na prireditvah in ne izkorišča podžupanov za to.

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.10.2018 ob 21:36 Štekam gost

      Ja , ja tudi moji penezi so tu notri .

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.10.2018 ob 22:14 DEBELI FUKJENEC gost

      Hahaha, ti si precej trde buče. Taki dogodki so že precej časa vnaprej planirani. Poglej ga samo kako se je zredil, ko je povsod zraven.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.10.2018 ob 22:35 Majk gost

      Sama MAFIJA je skup...60 obltnica so jo že meli 3 krat hahah banda pokvarjena.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.