https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Murski Soboti bodo uredili parkirišča

Murska Sobota, 30.10.2018 ob 14:00  

Prihodnji teden se bodo pričela dela za ureditev gramoziranega parkirišča med Cankarjevo in Slomškovo ulico, ob objektu Mensana.


Z začetkom del na parkirišču v središču mesta med Cankarjevo in Slomškovo ulico v Murski Soboti se uresničuje dolgoletna želja prebivalcev Murske Sobote po ureditvi tega neuglednega dela našega mesta. Parkirišče se predvideva v asfaltni izvedbi, z ureditvijo 32 parkirnih mest za avtomobile, 2 parkirnih mest za invalide ter 8 parkirnih za motorna kolesa. Parkiranje bo plačljivo s parkomatom, parkirnina bo predvidoma enake višine kot na vseh ostalih javnih plačljivih parkiriščih v mestu (modra cona).

Foto: Arhiv Pomurec.com

Vrednost investicije je 62.926,65 EUR, investicija je financirana iz proračuna Mestne občine Murska Sobota, podjetje CEROP bo sofinanciralo izvedbo v dogovorjeni višini 30.000 EUR.

Izbrani izvajalec del, ki naj bi bila zaključena do konca novembra 2018, je podjetje Komunala d.o.o. Murska Sobota.

    Komentarji

    1. gost
      30.10.2018 ob 14:24 DEBELI FUKJENEC gost

      Kaj ima CEROP s soboškimi parkirišči??? Kaj ni to javno podjetje za predelavo odpadkov???

      17 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.10.2018 ob 19:31 Joužek gost

      Koja investicija! Naj se paščijo. Ka ne vejo, ka so volijtve 18. župan se more šče prlej slikati

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.10.2018 ob 8:26 POMUREC gost

      Dragi Pomurci (Župani)! Temu se pravi, 1. Izčrpavanje podjetja: koliko denarja od CEROP-a so pa dobile ostale občine soustanoviteljice???? Spomnimo isto je bilo z bivšo Družbeno prehrano (Dnevni center za starostnike)? Zakaj potem ne financira tudi projekte po drugih občinah? 2. Pranje denarja: Komunala, Cerop,.. Volitve so blizu. SD rabi denar za volilno kampanjo. Priča bomo pretakanju denarja k stranki, ki bi morala v vsaki demokraciji bankrotirati.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.11.2018 ob 9:01 Joužek gost

      Ka pa krasno parkirišče pri avtobusnoj postaji? Do se že ednouk zmejnili, ka do z njin? Do volijtev bi tou šče lejko zriktali. Ena prijlika več za slikanje.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.11.2018 ob 12:02 ABTEILUNG gost

      Mensana bo propadla , Expano bo propadel , Cerop bo propadel , ja in tudi občina bo propadla , oz.se finančno zlomila , in nikome ništa , oh kako lepo se je igrati z tujim denarjem.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.11.2018 ob 12:05 Aha,aha gost

      In ko bo treba vračati denar iz kohezijskih skladov , ki je bil namenjen za vodovod , se bodo finančno zlomile tudi ostale male občine , in prav je tako , ker smo enostavno nesposobni .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.11.2018 ob 15:45 Joužek gost

      Pomurec.com nan priporouča, ka nücamo slovenščino. Gda smo zgüjbili prekmurščino, si preštite spodi(je iz Wikipedije, nej od SDS): V slovenskem jezikovnem območju je bila knjižna prekmurščina edini knjižni jezik, ki je ostal po oblikovanju enotnega slovenskega knjižnega jezika. Prekmurski knjižni jezik ali prekmurska knjižna norma (prekmursko Prekmörski, ali Prekmürski kniževni jezik) je bil jezikovni standard slovenščine, ki se je razvijal na podlagi prekmurskega narečja. Nastal je v začetku 18. stoletja in trajal do konca druge svetovne vojne.[1] Po drugi svetovni vojni je slovenska komunistična stranka prepovedala, da bi se na uradnih mestih uporabljalo prekmurščino. Disciplinska komisija je lahko obtožila ljudi, ki so na javnih mestih govorili prekmursko. Vilko Novak tako se je spominjal 1997: »Po drugi vojni leta 1956 sem prvi prišel uradno na Madžarsko in v Porabje in tam govoril slovensko v našem narečju … Zato sem bil napaden v domačem prekmurskem okolju. Temu je sledila dveletna disciplinska preiskava, ki mi ni mogla dokazati nič slabega. Me je pa ovirala pri mojem strokovnem napredovanju.«[12] https://sl.wikipedia.org/wiki/Prekmurski_knji%C5%BEni_jezik

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.