https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Evropski pohod prijateljstva v Gederovce privabil številne pohodnike

Gederovci, 03.11.2018 ob 11:00  

V Gederovcih in okoliških krajih na slovenski in avstrijski strani meje je v soboto, 3. novembra od 9. ure dalje, potekal tradicionalni, že 19. Evropski pohod prijateljstva, ki je tudi letos, kljub pravemu jesenskemu vremenu, privabil številne udeležence.

19. Evropski pohod prijateljstva je potekal v organizaciji ŠD Studenec Cankova in v sodelovanju z občinami Cankova, Tišina in Bad Radkersburg. Prvi pohodniki so se pred VGD Gederovci pričeli zbirati okoli 9. ure zjutraj, kjer so se prijavili na pohod, opravili zajtrk, nato je sledil pozdravni govor treh županov občin Cankova, Tišina in Bad Radkersburg ter kratek kulturni program.

Dobre pol ure kasneje so udeleženci pohoda krenili na pohodniško pot, ki jih je vodila do mejnega prehoda Gederovci in nato v Avstrijo ter kraje Sicheldorf – Laafeld – Mitterling – Altstadtgasse – Oberlaafeld - Zelting. Na slovensko stran so se pohodniki vrnili na mejnem prehodu Cankova ter pot nadaljevali do VGD Cankova, kjer so ob topli malici tudi zaključili pohod.

Trasa celotne pohodne poti je bila dolga 11km, pot pa razmeroma nezahtevna, prav tako je bilo poskrbljeno za brezplačni prevoz šoferjev do avtomobilov. Startnina je vključevala zajtrk, pohodniški kartonček, darilo, okrepčilo po poti ter toplo malico na cilju. Številni udeleženci pohoda so, kljub jesenskemu, pa vendar ne pretirano hladnemu vremenu, izkoristili prvo novembrsko soboto za pohodništvo, rekreacijo in druženje na tradicionalnem, že 19. Evropskem pohodu prijateljstva.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.11.2018 ob 12:35 imre gost

      po slikah sodeč---sami nedelavci, za pohodnike dobri,iluzionisti, čvekači, itd... oni pa tako ali tako pojejo brez veze bilo gdaj , bilo ob kakšnikoli priložnosti Lepo , če vam je uspelo

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.11.2018 ob 17:13 Pipi gost

      Imre drugo leto pridi pa boš vido,ka smo bili tudi takši, ka še delamo.Če ne veš ne piši blesarija.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.11.2018 ob 23:28 gost25 gost

      Na tem pohodu pa niso dobili nič pijače in hrane, A so morebiti bili organizatorji Gorenjci????

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.11.2018 ob 8:00 gost25 gost

      Lačna in žejna čreda ovac.......beeeeee, beeeeee, beeeeeeee

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.11.2018 ob 13:00 Branko gost

      Imre in gost25, zelo pametna komentarja sta napisala, ampak pametna samo za vaju dva in nikogar drugega. Imre, z besedo GDAJ, pravilno je kdaj, si dokazal, koliko imaš pod lasmi, če sploh kaj.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.11.2018 ob 17:46 gost25 gost

        Moja stara mama ti svetuje, da rajši skrbiš za sebe in ne pametuješ drugim. Bo ok??? Za mene pa so ti pohodniki še vedno čistokrvne ovce. Beeeeeeee, beeeeeeeee

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.