https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ob zaključku leta se poveselite v Kavarni in gostilni Dvorca Rakičan

07.11.2018 ob 11:00  

Počasi se približuje najbolj čaroben čas v letu. Prav praznični čas je izvrstna priložnost, da se s sodelavci, poslovnimi partnerji ali bližnjimi v neformalnem duhu ozremo v odhajajoče leto in začnemo snovati načrte za prihodnost. V Kavarni in gostilni Dvorca Rakičan za vas prav s tem namenom pripravljajo prednovoletne zaključke z živo glasbo in slavnostno pogostitvijo v nepozabnem grajskem ambientu.

Prednovoletna srečanja oziroma letni zaključki so vedno nekaj posebnega, saj nudijo idealno priložnost za neformalno druženje in praznovanje uspehov preteklega leta in nazdravljanje novemu.

Mesec december bo v Kavarni in gostilni Dvorca Rakičan prav čaroben. Pripravili so namreč praznični ambient, primeren za zabavo večjih in manjših družb, bogate menije in živo glasbo, kjer bodo obiskovalci lahko zaplesali ob zvokih uveljavljene glasbene skupine Weekend Band.

Foto: FB Weekend Band

Praznovanje v idiličnem ambientu dvorca Rakičan bo za vas in vaše goste nepozabno, izkušeni organizatorji bodo pri pripravi praznovanja za zabavo nedvomno prisluhnili vašim željam, hladno-topli meni z bogato ponudbo predjedi, glavnih jedi, prilog in sladic vas ne bo pustil ravnodušnih. V Dvorcu Rakičan so vam na voljo tudi nočitvene kapacitete. Po dogovoru je za večje zaključene skupine možna tudi rezervacija velike prireditvene dvorane.

Več informacij s predlaganimi termini in menijem najdete TUKAJ.

Za rezervacijo termina in vse dodatne informacije lahko organizatorje kontaktirate preko elektronske pošte ali po telefonu: info@ris-dr.si in (02) 535 18 97. 

    Fotogalerija