https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Banke v Moravskih Toplicah ne bo več, ostal pa bo bankomat

Moravske Toplice, 30.05.2011 ob 10:29  

Predvidoma v sredo, 1. julija, bo poslovalnica Nove Ljubljanske banke (NLB) v Moravskih Toplicah zaprla svoja vrata. Čeprav se je za ohranitev zavzemal tudi občinski svet in župan Alojz Glavač, se namera NLB ni spremenila. Kot razlog utemeljujejo upad strank in veliko večjo uporabo bankomata, ki bo ostal, napram bančnim okencem.

Stranke, ki imajo na banki v Moravskih Toplicah odprte račune, jih bodo lahko prenesle v Mursko Soboto, Turnišče ali Lendavo oziroma v najbližjo poslovalnico. Kljub temu pa bo krajanom in turistom ostal na voljo bankomat, ki poleg dvigov in pologov omogoča tudi vpogled v stanje in plačevanje položnic. Ob tem iz Nove Ljubljanske banke obljubljajo, da v kolikor bo izkazan interes, da bodo organizirali tudi izobraževalno predstavitev rokovanja z bankomatom.

Foto: moravske-toplice.net

Preberite tudi:

Se obeta ukinitev bančne poslovalnice v Moravskih Toplicah?

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.