https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Grossmannovemu festivalu veliko priznanje

14.11.2018 ob 14:00  

Najbolj brana in znana neodvisna filmska revija na svetu MovieMaker Magazine, je Grossmannov festival uvrstila med 30 najboljših žanrskih festivalov na svetu.


Tokrat se je festival iz majhne Slovenije iz še manjšega Ljutomera postavil ob bok velikanom kot so Fantasia ter Midnight Madness iz Kanade, Fantastic Fest iz ZDA, Sitges Festival iz Španije, BIFFF iz Belgije in Frightfest iz Velike Britanije.

 

Foto: grossmann.si

Najboljše festivale so žiranti izbirali na podlagi filmskih programov ter gostov in spremljevalnih programov. Ti faktorji postajajo vse bolj pomembni pri organizaciji takšnih dogodkov.

Rast števila filmskih festivalov v svetovnem merilu je izjemna, zato se s časom veča tudi konkurenca. Med temi festivali so vodilni ravno žanrski, ti imajo namreč najbolj zvesto občinstvo, ki pa je običajno tudi najbolj kritično. Dosežek Grossmannovega festivala je v tej luči tudi vreden pohval in občudovanja. Organizatorji festivala se zahvaljujejo vsem podpornikom, sofinancerjem in seveda občinstvu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.11.2018 ob 17:13 Miha gost

      Čestitke! Sedanja oblast pa bi vas najrajši izbrisala.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.11.2018 ob 8:05 Mateja gost

      Ja ta Olga je neverjetna, res je že čas za slovo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.