https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju se iščejo avtoklepar, komercialist, prodajalci in lovec

17.11.2018 ob 11:00  

Tudi v tem tednu smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest na straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali nekaj naj zanimivejših.


AVTO CENTER ANDREJEK, MIRAN ANDREJEK S.P. išče avtoserviserja, avtokleparja in avtoličarja za nedoločen čas, s trimesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pokličejo za razgovor na številko 031 618 068.

ODELO SLOVENIJA, PODJETJE ZA RAZVOJ, PROIZVODNJO IN TRŽENJE AVTOMOBILSKIH DELOV D.O.O. išče planerja proizvodnje za določen čas 6 mesecev. Pogoj je srednja poklicna izobrazba s področja strojništva in obdelave kovin ali elektronike in avtomatizacije. Delodajalec želi tudi eno leto delovnih izkušenj in analitično in logično razmišljanje, učinkovito komunikacijo in pogajalske spretnosti, visoka sposobnost timskega dela in pozitivna naravnanost ... Prijavite se lahko do 14. decembra 2018 preko pošte ali e-pošte.

INTERCOM CELJE TRGOVSKA DRUŽBA D.O.O. išče SERVISERJA HIDRAVLIČARJA za nedoločen čas. Pogoji so nižja poklicna ali srednja poklicna izobrazba, strojništvo in obdelava kovin, delovne izkušnje 2 leti, samoiniciativnost, zanesljivost in odgovornost. Delovno mesto je v Martjancih. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 1. 12. 2018.

DH LOGISTIKA, trgovina, posredništvo in druge storitve, d.o.o. išče KOMERCIALISTA za nedoločen čas. Pogoji so srednja poklicna izobrazba, 2 leti delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije, urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov – osnovno ter sposobnost strpnega dela z ljudmi. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 26. 11. 2018.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče dipl. med. sestro v intenzivni terapiji za polni delovnik za nedoločen čas. Pogoj je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska strokovna (prejšnja) s področja zdravstvene nega in oskrbe ter eno leto delovnih izkušenj. Kandidati se lahko prijavijo do 19. novembra 2018 in sicer tako, da vlogo pošljejo po pošti.

ZAVOD ZA GOZDOVE SLOVENIJE išče revirnega lovca s srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo. Zaposlitev ponujajo za eno leto za polni delovni čas. Posebni pogoji so še: zahtevana izobrazba – raven in smer: 15001 ali 15002, 36 mesecev izkušenj iz lovstva, lovski izpit, vozniški izpit B kategorije, lovsko čuvajski izpit ter posebne psihofizične zahteve. Kandidati se lahko prijavijo preko e-pošte do 19. novembra 2018.

1,2,3 EURO, trgovina in gostinstvo, d.o.o. išče šest PRODAJALK/PRODAJALCEV V TRGOVINI Z MEŠANIM BLAGOM za določen čas treh mesecev oz. z možnostjo podaljšanja. Pogoji so srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, smeri ekonomija, urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov – osnovno. Plačilo 878.55 EUR bruto / mesečno. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali naj pokličejo za razgovor do 21. 11. 2018.

ZVEZDA TURIZEM PODJETJE ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM D.O.O. išče osebo za razvoz malic in pomoč v kuhinji. Zaposlitev ponujajo za določen čas 12 mesecev s polnim delovnim časom. Pogoj za delo je nižja poklicna ali osnovnošolska izobrazba ter vozniški izpit B kategorije. Kandidati lahko pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pokličejo za razgovor do 17. novembra 2018.

 Več prostih delovnih mest lahko najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.