https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Turmanovi kmetiji na Pertoči potekal 4. mozaik goričkih dobrot

Pertoča, 18.11.2018 ob 14:30  

Na Turmanovi kmetiji na Pertoči v občini Rogašovci je v nedeljo, 18. novembra od 11. ure naprej, potekal 4. mozaik goričkih dobrot.

Ob cerkvi Sv. Helene na Pertoči so prireditelji skupaj z gostinskimi ponudniki z Goričkega poskrbeli za dobrote in tradicionalne jedi iz domačih Turmanovih pridelkov.

Obiskovalci so lahko obiskali stojnice z domačimi izdelki in zanimivimi prodajalci.  Na svoj račun so tako prišli ljubitelji "grajovega zeldža" in ostalih tradicionalnih jedi.

Poleg bogate kulinarične ponudbe so obiskovalci tega dne spoznavali ponudnike raznih izdelkov in rokodelce iz Goričkega. Za dobro razpoloženje so z glasbo, plesom in besedo poskrbeli nastopajoči gostje Andi Sobočan, Folklorna skupina Beltinci, Milo Zeli in ostali.

Prirediteljem 4. mozaika goričkih dobrot na Turmanovi kmetiji na Pertoči je s tem ponovno uspelo privabiti številne obiskovalce na ta tradicionalni dogodek, ki so tako družabno preživeli nedeljsko popoldan.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.11.2018 ob 17:49 DEBELI FUKJENEC gost

      To zelje morate enkrat probati.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.