https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Bomo ta teden še pričakali sneg?

21.11.2018 ob 9:00  

Napovedi vremenoslovcev so se uresničile, saj je tudi nižine Pomurja v prejšnjih dneh zvečer in čez noč zajelo sneženje. Nas v tem tednu še čaka kaj sneženja?

Po nadpovprečno toplem začetku letošnjega novembra, je v preteklih dneh tudi v Pomurju sledila občutna ohladitev in vremenski preobrat. Čeprav je bilo letošnjega prvega snega ponekod bolj za vzorec, drugje spet več, je nenadna ohladitev in sprememba vremena marsikoga presenetila.

Bo v tem tednu še kaj snežilo?

Danes bo pretežno oblačno, ponekod na jugu bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Goriškem in ob morju do okoli 12 °C.

Jutri bo večinoma oblačno, na jugu bo občasno možen rahel dež. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem do 7, najvišje dnevne od 2 do 5, na Primorskem do 12 °C.

Vir: ARSO

V petek bo oblačno in do večera še brez padavin. V noči na soboto bo v zahodnih in osrednjih krajih pričelo deževati. V soboto bo oblačno s padavinami. Pihal bo jugozahodni veter, nekoliko topleje bo (Vir: ARSO).

Na kakšno večjo pošiljko snega bo, kot kaže, potrebno še počakati. Za zdaj vam ponujamo na ogled nekaj utrinkov letošnjega prvega snega, ki je zapadel pred nekaj dnevi.

Je tudi v vaših krajih zapadlo kaj snega? Ste uspeli ujeti kaj utrinkov letošnjega prvega sneženja v objektiv? Lahko jih delite z nami.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija