https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Kako ste zadovoljni z delom policije?

20.11.2018 ob 18:00  

Ste z delom policije dovolj seznanjeni? Kakšen je vaš občutek nevarnosti? Na ta in druga vprašanja lahko med 15. novembrom 2018, in 15. decembrom 2018, odgovorite v kratkem anketnem vprašalniku, in tako pomagate izboljšati delo policije.

Kakšen je vaš občutek varnosti? Koliko zaupate policiji in kako uspešna se vam zdi? V kolikšni meri za slovensko policijo veljajo lastnosti, kot so zakonitost, strokovnost, dostopnost, učinkovitost in prijaznost? Ste z delom policije dovolj seznanjeni? Na ta in druga vprašanja, lahko odgovorite v kratke anketnem vprašalniku in jim tako pomagate izboljšati kakovost njihovega dela. Anketni vprašalnik lahko rešite med 15. novembrom 2018, in 15. decembrom 2018. 

V slovenski policiji se zavedajo, da lahko javnomnenjska raziskava bistveno izboljša razumevanje pričakovanj in potreb javnosti. Ugotovitve raziskav vzpodbujajo izboljšanje dela policije, kar krepi partnerski odnos med policijo in prebivalci, vse to pa prispeva tudi k višji stopnji varnosti za vse prebivalce Slovenije. 

Anketni vprašalnik je na tej POVEZAVI, vzame pa vam 10-15 minut. Policisti se zahvaljujejo za vaš čas in trud.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.11.2018 ob 18:53 DEBELI FUKJENEC gost

      Že desetletja nisem imel opravka s policijo, zato nimam pojma o njihovem obnašanju. Lahko bi pa veliko več napravili v boju proti alkoholu in drogam.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.11.2018 ob 21:08 meni je smešno gost

      Najbaugša anketa bi bijla, če bi lejko policajge prejk ankete ocejnile svojoga šerifa.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.11.2018 ob 21:15 prekmurje zbudi se gost

      Kar se tiče dela v prometu , preprečevanja družinskega nasilja in reševanja navadne ( male ) kriminalitete , je delo policistov kar zadovoljivo. Kar pa se tiče raziskovanja velike kriminalitete in boja proti drogam -predvsem proti velikim dilerjem, tu pa mislim , da je policija odpovedala na celi črti. Ali so totalno nesposobni ali pa se prikrivajo kaki umazani interesi posameznih policistov.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.11.2018 ob 21:19 Veselko gost

      čim manj jih srečam bolj sem varen, to namreč pomeni, da živimo v okolju, ki je varno, na cesti pa naj le bodo že zaradi divjakov

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.11.2018 ob 20:36 pomurec gost

      naši policisti so strokovnjaki le pri - ste kaj popil , niste privezani, prehitro ste vozili,telefonirali ste,pa globa pol plače pa se jebite in živite kako znate oni so državni hlapci ki uničujejo svoje ljudi z katerimi živijo sram jih bodi za kaj kar je pa po uradni dolžnosti njihovo delo pa B L J E K.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.11.2018 ob 21:25 DEBELI FUKJENEC gost

        Ko voziš avto, se drži predpisov in zakonov, pa ne boš niti evra kazni plačal. Za vse, kar si naštel, ni policaj kriv temveč ti.

        10 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.11.2018 ob 6:42 Žbunek gost

      Viš tam na sliki onoga Bistriškoga policaja Hrena kak spij.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.