https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Izbrali pomurske zdravnike leta 2018

Murska Sobota, 21.11.2018 ob 10:15  

V hotelu Radin v Radencih, je v torek, 20. novembra 2018, potekala svečana prireditev, na kateri sta tedni Vestnik in Zdravniška zbornica Slovenije, razglasila najboljše pomurske zdravnike v letu 2018. 


Bralci Vestnika so z glasovanjem preko glasovnic v časopisu in preko spletne strani izbirali pomurske zdravnice in zdravnike v kategorijah ginekolog, pediater, zobozdravnik, zdravnik specialist in družinski zdravnik. 

Pomurski zdravniki leta 2018:

-  V kategoriji pediatrov je zmagala Alenka Horvat

-  Pomurska zobozdravnica leta je Milena Grabar Krajnc

-  Bralce je med zdravniki specialisti najbolj prepričal Anton Lopert

-  Pomurski družinski zdravnik leta je postal Dean Kȍv

-  V kategoriji ginekologov pa je največ glasov prejela Simona Čopi

Zdravniška zbornica Slovenije je objavila tudi natečaj za medicinski dosežek leta pomurske regije. Na razpis so prejeli sedem prijav. V kategoriji Medicinski dosežek leta 2018 sta tako 2 zmagovalca, in sicer:

- Medresorsko sodelovanje v izvajanju zobozdravstvene preventive in izvajanja sanacije zobovja za otroke v splošni anesteziji (Boris Egić, dr. dent. med., spec. otroškega in preventivnega zobozdravstva, ZD Murska Sobota, Specialistična ambulanta za otroško in preventivno zobozdravstvo (v timu z Zobozdravstveno vzgojo in preventivo)

- Zgodnje odkrivanje srčnega popuščanja pri prebivalcih mesta Murska Sobota (Prof. dr. Mitja Lainščak, dr. med., doc. dr. Jerneja Farkaš - Lainščak, dr. med., spec. javnega zdravja, Splošna bolnišnica Murska Sobota, Odsek za kardiologijo internega oddelka in Pedagoška in znanstveno-raziskovalna dejavnost)

Foto: Nataša Juhnov

Na prireditvi je potekala tudi okrogla miza, na kateri so spregovorili Zdenka Čebašek Travnik, predsednica Zdravniške zbornice Slovenije, Daniel Grabar, strokovni direktor Splošne bolnišnice Murska Sobota, in Tatjana Krajnc Nikolić, predstojnica območne enote Nacionalnega inštituta za javno zdravje v Murski Soboti. Na okrogli mizi so spregovorili o preventivnih programih zgodnjega odkrivanja rakastih bolezni v Pomurju. Prireditev je povezovala Tajda Lekše, za glasbeni del pa je poskrbel Uroš Perić. 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.11.2018 ob 10:47 Nejmeskrb gost

      Opravljajo pač svoj poklic za šteroga soBOGATOOO.... plačani.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.11.2018 ob 9:13 ani gost

        bogato so plačani, delajo pa enouk več kak tisti v javnih zavodaj. Ka se o stroškaj pa materialih ka si sami nabavlajo pa plačuvlejo sploj ne pogučavlemo.

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.11.2018 ob 11:38 kapelčan gost

      ja, ja drogo so bogato pločani, slo zdravniki so pač doktori za peneze, brez sramu, škoda kometiranja.... reno kam ide tota slovenija ......

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.11.2018 ob 21:42 janez gost

      Zato pa hodijo k nam delat avstrijski doktori da si kaj zaslužijo. Ups obratno je...

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.11.2018 ob 1:36 delavec gost

      delajo delajo vsaka čast ENIM! kelko pa sestre namesto njih napravijo pa nindri ne piše

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.