https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Izven naselja Radenci najdeno žensko truplo

25.11.2018 ob 17:30  

Policisti so bili včeraj, 24. 11. 2018 v dopoldanskem času obveščeni, da je bilo izven  naselja Radenci  najdeno žensko truplo.


Med zbiranjem obvestil in ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da so lovci med lovom ob reki Muri v gozdu izven naselja Radenci, v bližini zaščitnega nasipa našli žensko truplo, v razpadajočem stanju in neprepoznavno.

Zdravnik ZD Gornja Radgona na truplu ni našel znakov nasilja. Odrejena je bila sanitarna obdukcija. Policisti so zavarovali biološki material, ki bo posredovan na NFL, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.11.2018 ob 19:07 A79 gost

      Verjetno pogrešana Siegrun Hofmann.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.11.2018 ob 0:07 CSI gost

      Če je truplo že razpadajoče potem zdravnik res lahko vidi znak nasilja??? Joj kakšne pišete!! In lovci ter ostali, ki so tacali tam okrog so uničili še tistih nekaj dokazov, ki so bili v bližini trupla.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.11.2018 ob 14:53 NYPD gost

        Seveda je mogoče tudi pri razpadajočem truplu prepoznati znake nasilja. Najbrž bi o tem zaposleni na Inštitutu za sodno medicino lahko povedali marsikaj.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.11.2018 ob 14:12 Radencanka gost

      Kako je možno da so dva tedna, ali nekje tu policisti, katerih je bilo več kot 10-15 s psmi iskali truplo v okolici hotela, pa gospe niso nasli...potem pa ga gospod (ki je lovec) ‘mimogrede’ najde? Neorganiziranost, vse tako pocasi....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.