https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

ŽOK Ljutomer izgubil proti Luki Koper

27.11.2018  

V 7. Kolu sta se v Ljutomeru pomerili ŽOK Ljutomer in Luka Koper, kjer so Ljutomerčanke potiho upale na morebitno presenečenje ter prvo zmago. Tudi Koprčanke so prišle v Ljutomer z istimi cilji.  Na koncu se je pokazalo, da so bili cilji Koprčank realnejši, saj so tekmo dobile z rezultatom 0:3.  

 

ŽOK Ljutomer : Luka Koper   0:3 

 

ŽOK Ljutomer:  Barbara Petek 5, Valentina Kosi 3, Nika Kosi 1, Lisa Rosić, Sara Kutnjak 6, Kaja Makoter 4, Ana Nedok, Nataša Anželj 5, Tjaša Rakuša ( L ), Hana Hochstatter 2. Trener: Andrej Tot

Luka-Koper :   Nina Đukič, Inga Raič 7, Imam Isanović 19, Anja Kušar, Liza Letnik 4, Klea Jeretič, Lara Dodič 8, Valentina Haupt, Nađa Simčić (L), Vita Kocet, Lana Jovič 4, Jelena Pešič 4. Trener: Dragan Grmača, Matjaž Lenarčič

Foto: ŽOK Ljutomer

V prvem setu je bila igra izenačena do rezultata 4:4, ko so več ali manj vse točke dosegle Ljutomerčanke, ali z direktnimi točkami, ali pa so podarile točke gostujoči ekipi z lastnimi napakami. V nadaljevanju so se prebudile tudi Koprčanke ter začele dosegati točko za točko kar je pomenilo vodstvo z rezultatom 7:10, ko je domači trener Tot vzel tehnični odmor.  Tudi to domačinkam ni pomagalo, saj so še naprej delale veliko lastnih napak ter omogočile vodstvo Koprčank z rezultatom 9:16. Kljub zaostanku, se domača ekipa še ni predala ter je z borbeno igro poskušala zaostanek zmanjšati.  V tem delu igre so gledali izenačeno tekmo, ko sta obe ekipi dosegali točko za točko. Ljutomerčanke so se uspele približati na koncu seta na 4 točke zaostanka pri rezultatu 19:23, ko je sodnica dosodila izrazito sporno točko Koprčankam. Točka, ki bi po mnenju mnogih morala pripadati domačinkam, pa po sodniški odločitvi ni, je pomenila tudi poraz domače ekipe z rezultatom 19:25.

Foto: ŽOK Ljutomer

V drugem setu, so Koprčanke povedle z rezultatom 1:5, ko je trener Tot vzel tehnični odmor, da umiri igralke, ki so igrale v krču in dokaj nezbrano. Odmor domačinkam ni koristil, saj so v nadaljevanju pobudo prevzele Koprčanke ter po odlični igri Isanovičeve povedle z 4:12, ko je Tot vzel nov tehnični odmor, kar pa Ljutomerčankam ni pomagalo. Koprčanke so bile še naprej boljši nasprotnik ter set povedle z rezultatom 5:16. Šele na koncu seta so se domačinke prebudile ter tudi same dobile kako točko. V izenačeni igri je na koncu set, kjer je priložnost za igro dobilo več Koprčank, zasluženo pripadel gostjam in sicer z rezultatom 13:25.  

Foto: ŽOK Ljutomer

V tretjem setu so Ljutomerčanke presenetljivo povedle z rezultatom 3:0, ko je trener Grmača vzel tehnični odmor, kar pa v začetku seta ni spremenilo stanja na igrišču. Ljutomerčanke so igrale zelo borbeno ter set povedle z rezultatom 6:3. V nadaljevanju smo gledali izenačeno tekmo, ko sta obe ekipi dosegali točko za točko. Pri domačinkah ekipa, pri Koprčankah pa je igrala več ali manj le Isanovičeva, ki je najzaslužnejša, da so Koprčanke set povedle pri rezultatu 11:12, ter zatem ob izenačeni igri še z 15:18. Ob dodatni sporni točki, ki je bila dosojena gostujoči ekipi so te povedle z rezultatom 16:19 in nato z 17:21.  Ljutomerčanke so se po dveh zaporednih napakah Isanovičeve približale na 19:21, ko je gostujoči trener vzel tehnični odmor. Koprčanke so nato po razburljivi končnici, ko so domačinke spet naredile nekaj lastnih napak, oz. se ustrašile morebitne zmage, set dobile z rezultatom 21:25 . Daleč največ točk pri Koprčankah je dosegla Isanović Imam (19)  pri domačinkah pa Sara Kutnjak (6).    

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.11.2018 ob 15:58 GEZA gost

      Zgleda da bodo letos vsi trije prvoligaši ( 1 moška in 2 ženski ) v nevarnosti za izpad.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.