https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Waldorfski vrtec vabi na božični bazar

28.11.2018 ob 17:30  

Waldorfski vrtec Fčelica in društvo Modra Luna s Prijatelji waldorfske pedagogike v Pomurju vas vabijo na tradicionalni božični bazar.


Tradicionalni božični bazar waldorfskega vrtca Fčelica bo potekal v soboto, 1. 12. 2018, od 10.00 do 16.00 v prostorih vrtca, na Zadružni ulici 5 v Černelavcih.

Kdo lahko pride?

Na dogodek ste vabljeni z otroci vseh starosti, organizatorji pa za vas pripravljajo čarobno dogajanje s tematskimi delavnicami in Vilo, ki vas bo popoldne popeljala v pravljični svet.


Program

Ob 10.30 uri bo potekala lutkovna predstava Povodni mož.

Z vami bo tudi Društvo Zmorem domače z Brigito Šušteršič, s knjigami in izdelki, ob 11. uri lahko prisluhnete Brigitinemu predavanju z naslovom “Domača kozmetika in čistila.”

S članicami Društva Bumerang sreče boste ta dan lahko izdelovali adventne venčke.

“V Škratkovi trgovinici vas bodo pričakali prekrasni, ročno in iz naravnih materialov pripravljeni izdelki za vaše otroke, vnuke in prijatelje, za vsako srce nekaj,“ sporočajo organizatorji. Za okrepčilo bo poskrbljeni in skrbno pripravljene ter dišeče domače dobrote vam bodo pogrele telo in duha.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.