https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Drevoredu Martina Luthra začeli postavljati drsališče

Murska Sobota, 21.11.2018 ob 13:30  

V Drevoredu Martina Luthra so danes začeli s pripravljalnimi deli za postavitev drsališča. V ta namen bo v času od 30. novembra do 5. decembra 2018 delno zaprta Kardoševa cesta do prehoda v Trubarjev drevored.


Drsališče za Miklavža

Drsališče bo začelo obratovati 6. decembra, ko bo mesto zaživelo s tradicionalnim kramarsko – rokodelskim Mikloševim sejmom.  Najmlajše bo ta dan ob 15.30 razveselil Miklavž s spremstvom, ob 16.30 bomo v mestnem središču prižgali praznične lučke, ob 17.00 bo otvoritev drsališča s krajšim programom.

Vsak petek in soboto zvečer bodo potekali koncerti

Tudi sicer so na Zavodu za kulturo, turizem in šport Murska Sobota poskrbeli za pestro dogajanje ob drsališču, ki so ga poimenovali PRAZNIČNI DECEMBER V SOBOTI 2018. Najmlajši bodo očarani nad animacijo na ledu, božičnim rajanjem, pravljicami v pravljični deželi na Trgu zmage, rajanjem s Čuki in številnimi drugimi presenečenji.

Vsak petek in soboto zvečer bodo ob drsališču potekali koncerti, vsak dan bo od 14. ure naprej poskrbljeno za gostinsko ponudbo v prazničnih hiškah. Dogajanje ob drsališču bo še posebej pestro v času Božičnega sejma od 20. do 22. decembra.

Kardoševa ulica delno zaprta

Za večjo varnost obiskovalcev dogodkov ob drsališču bo od 7. decembra do 30. decembra delno zaprta Kardoševa ulica (za promet bo popolnoma zaprt prehod do Trubarjevega drevoreda), do zapore bo promet potekal dvosmerno.

Za obiskovalce drsališča bo vsak dan od 15. ure naprej na voljo brezplačno parkirišče nekdanjega igrišča ekonomske šole na Kardoševi ulici.

Obratovalo bo od 10. do 22. ure

Drsališče bo do 24. februarja 2019 obratovalo vsak dan od 10. do 22. ure tudi med prazniki in prostimi dnevi.

Brezplačno drsanje za občane Mestne občine Murska Sobota

Kot minula leta bo zagotovljeno brezplačno drsanje za občane Mestne občine Murska Sobota in nepridobitne institucije s sedežem v mestni občini.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.11.2018 ob 14:35 ka ste nauri gost

      ka ste norčasti :O ,tau de ridno megalomansko velko,morejo pa dobre fosline meti ka de tau seskup gor držalo,tepa zakuj se zbetonejralo tan,vepa zaraj temelov drselišča... Mirno spijš New York??? pazi se Sobote,z najvičjin drsališčon v evropi...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.11.2018 ob 15:52 Nikjer gost

      Nikjer ni videti Wc-jev, oziroma nič ne piše o tem. Bomo šli na občino, ali kam drugam?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.11.2018 ob 18:04 BASTARD gost

      5 metrov , mogoče še manj široko drsališče , skoraj tak kot bob steza ????????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.11.2018 ob 19:20 lepec gost

      A se bo tudi g. dr. Celec Robert drsal???

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.11.2018 ob 9:58 Joužek gost

      poslüjšajte besedilo https://www.youtube.com/watch?v=DfaMzCWwl3s

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.