https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Za praznike se zahvalite na Pomurec.com

23.11.2020 ob 16:00  

Tako kot vsako leto, v prazničnem mesecu decembru, vsem podjetjem, organizacijam, občinam ali posameznikom omogočamo, da na Pomurec.com objavijo svojo praznično voščilnico. Prvi naročniki so že izkoristili ugodno priložnost, pridružite se jim tudi vi.

V decembrskem času tudi letos, na spletnem portalu Pomurec.com, ponujamo možnost objave voščilnic podjetjem, organizacijam, občinam ali posameznikom na enem mestu. Tovrstno oglaševanje se je izkazalo kot zelo privlačno in zanimivo, zato je iz leta v leto več naročil. Postanite tudi vi del te inovativne zgodbe in se približajte našim bralcem - vašim potencialnim strankam.

Za praznične voščilnice letos namenjamo kar šest pasice na najbolj vidnem mestu portala. Vaša voščilnica se bo v eni uri pokazala do 70-krat, kar v enem dnevu pomeni več kot 1500-krat. Bralci bodo imeli prav tako možnost, da s seznama poljubno izberejo voščilnico, ki si jo želijo ogledati.

Primer, kako izgledajo praznične voščilnice ...

Praznične voščilnice bomo na portalu vzpostavili s prvim decembrom, njihova vidnost pa bo trajala vse do 6. januarja 2021.

Voščilnicam namenjamo kar šest oglasnih mest, katera so, pa si lahko ogledate na zgornji fotografiji.

 

Več informacij in naročila na marketing@pomurec.com.

 

    Fotogalerija