https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Znani pomurski glasbeniki na dobrodelnem koncertu

30.11.2018 ob 18:30  

Zveza kulturnih in turističnih društev Občine Puconci je v četrtek organizirala že 13. dobrodelno akcijo in koncert z naslovom “Pesem za svetli trenutek.”


Zbrana sredstva so namenjena pomoči potrebnemu občanu, občanki ali družini iz občine Puconci. Tokrat je pomoč prejela majhna deklica Ajdi Bergles iz Zenkovcev.

Družina

Ajda je stara 4 leta in je edinka v družini mame Karoline in očeta Gorana. Družina se na prvi pogled ne razlikuje od drugih, vendar pa se že od Ajdinega rojstva sooča s težko življenjsko preizkušnjo.

Terapije

Ajda je sicer polna pozitivne energije, a je zaradi prirojene cerebralne paralize gibalno in govorno ovirana. Poleg Ajde njena bolezen vpliva na celo družino, saj se skupaj požrtvovalno borijo za izboljšanje njenega stanja. Med drugim to vključuje veliko plačljivih terapij, ki Ajdi zelo pomagajo.

Nastopajoči

Na dobrodelnem koncertu so nastopili Pepson, Skupina Prestiž, Mrak, Mišo Kontrec, V fajne, Ansambel Aktual, Klavdija in Marko, Nika Zorjan in Franc Gorza.

Zbrana sredstva

Skupaj s prodajo vstopnic in donatorskimi sredstvi so zbrali 7.383,55€. Sredstva bodo Ajdi omogočila dodatne strokovne terapije, nekatere tudi v tujini.

Račun za donacije

Račun za donacije je še vedno odprt, če želite Ajdi pomagati, lahko denar nakažete na:

SI56 0249 6009 0158 604

Nova ljubljanska banka d. D.

Pripis: “AJDI ZA LEPŠE KORAKE

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.