https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Waldorfskem vrtcu pripravili božični bazar

04.12.2018 ob 17:16  

V soboto, 1. decembra, so v Waldorfskem vrtcu v Černelavcih pripravili božični bazar. Otroci so s starši in starimi starši izdelovali adventne venčke in ostale božične izdelke.


Waldorsfki vrtec Fčelica je pripravil božični bazar, katerega so se udeležili otroci vseh starosti s svojimi starši in starimi starši. Na tematskih delavnicah so se lahko preizkusili v ustvarjanju različnih izdelkov iz naravnih materialov. S članicami Društva Bumerang Sreče so lahko obiskovalci izdelali adventni venček, v Škratovi trgovinici so lahko kupili ročno in iz naravnih materialov pripravljene izdelke, posladkali in okrepčali pa so se lahko z domačimi dobrotami.

Otroke je razveselila lutkovna predstava Podvodni mož, vila pa jih je popeljala v čarobni svet. Starši, stari starši in ostali pa so lahko prisluhnili predavanju z naslovom Domača kozmetika in čistila, katero je pripravilo Društvo Zmorem domače z Brigito Šušteršič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.12.2018 ob 0:34 xwewewe gost

      Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje z znanjem, ki ponuja spletno delo doma. Sedaj si lahko zaslužite do 500 dolarjev na dan doma kmalu po nekaj urah dela v obrazu. Pridružite se nam in obišcite našo spletno stran za vec podrobnosti. obišcite ...>>>> www.CasH74.COM

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.