https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Murski Soboti se prične praznično dogajanje

05.12.2018 ob 17:00  

V četrtek, 6. decembra, se v Murski Soboti prične praznično dogajanje, in sicer s tradicionalnim kramarsko - rokodelskim Mikloševim sejmom.

V četrtek bo najmlajše razveselil tudi Miklavž s spremstvom, in sicer ob 15.30. Ob 16.30 pa se bodo v mestnem središču prižgale praznične lučke. Priložnost pa bodo izkoristili tudi za otvoritev drsališča, ki je letos na novi lokaciji, na drevoredu Martina Luthra, in sicer ob 17. uri. Na otvoritvi bo nastopil prekmurski hip hop poet Pepson.

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota pa je poskrbel, da bo letos dogajanje ob drsališču pestro in ga poimenoval PRAZNIČNI DECEMBER V SOBOTI 2018. Najmlajši bodo očarani nad animacijo na ledu, božičnim rajanjem, pravljicami v pravljični deželi na Trgu zmage, rajanjem s Čuki in številnimi drugimi presenečenji. Vsak petek in soboto zvečer bodo ob drsališču potekali koncerti, vsak dan pa bo tudi od 14. ure naprej poskrbljeno za gostinsko ponudbo v prazničnih hiškah. Dogajanje ob drsališču bo še posebej pestro v času Božičnega sejma od 20. do 22. decembra.

Pestro dogajanje se bo zaključilo s silvestrovanjem na prostem. Kot že prejšnja leta bo 31. decembra najprej potekalo otroško silvestrovanje, kateremu bo sledil večerni koncert in polnočni ognjemet.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.12.2018 ob 3:51 lepec gost

      Kje pa se bo nahajal g. dr. Robert Celec????

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.12.2018 ob 6:32 grobar gost

      Lepec, na tvoji ženi.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.12.2018 ob 16:53 lopert gost

      DEBELE FUKNJENCE so imeli danes na senji tüdi .

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.12.2018 ob 19:18 gost

      Zakaj samo sinflete?

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.