https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Letošnji trendi za okrasitev jelke

21.12.2018  

V letu 2018 se ponovno vračajo tradicionalne barve božično-novoletnih dekoracij. Ta temelji na zlati, zlato-rdeči in prav posebni zlato-modri (svetlomodri) kombinaciji.  


Novi trendi v letu 2018 so zagotovo zlata s svetlomodro kombinacijo. Modno je predvsem veliko zlate s kombinacijo svetlomodre barve. Rdečo-bela barva velja za zelo tradicionalno in je prisotna predvsem v obliki krogov. Vse dekoracije so v kombinaciji rdeče z belimi pikami ali obratno. Okraski zeleno-mint barve so največkrat na belo zasneženi smreki, kjer jih lahko dopolnjujemo s prozornimi božičnimi okraski. Rožnato-srebrno, sivo–rožnati novoletni okraski naj bi po mnenju nekaterih poznavalcev novoletnih okraskov poživeli hladne in moderne prostore  in dali prostoru prijetno toplino.

 

Nekateri svetujejo v letu 2018 tudi veliko zlate in srebrne barve. Zraven modernejših božičnih kombinacij so torej letos v trendu tudi zlato, zlato-srebrni in zlato-rdeči božični okraski. Z zlato barva se vrača občutek udobja iz let, ko so družine še skupaj preživljale božične večere in grele ob peči. 

Verjamemo, da se v omarah in zaprašenih škatlah zagotovo najde kakšen okrasek, ki je letos v trendu. Najbolj cenjeni pa so unikatni izdelki, ki jih lahko preprosto izdelate tudi doma. Ob tem vam lahko pomagajo tudi otroci. 

Pri tem lahko uporabimo materiale iz narave ali sami spečemo piškotke in jih obesimo na jelko. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.12.2018 ob 22:34 Hell gost

      !! Si želiš najti žensko za eno noč? Obisk on http://www.3xDate.top

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.