https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vse nared za sejem zimskošportne opreme v Gornji Radgoni

Gasilski dom Gornja Radgona, 08.12.2018 ob 8:00  

V soboto, 8. decembra, Smučarski klub Radgona organizira že tradicionalni sejem zimskošportne opreme. Obiskovalcem so na voljo posebna svetovanja, oprema za smučarje in borderje, prijava za smučarski tečaj in možnost podaljšanja članstva ali včlanitve novih članov. 


Smučarski klub Radgona šteje okoli 150 članov in članic ter dobro razumejo stisko družin, ki si ne morejo privoščiti drage smučarske opreme. Otroci hitro prerastejo smučarsko opremo in potreben je nakup nove opreme. Ob tem se marsikatera družina sprašuje, kako in kje nabaviti zelo drago smučarsko opremo? Smučarski klub Radgona zato že tradicionalno organizira Sejem zimskošportne opreme. Tovrstni sejmi rabljene smučarske opreme ponujajo najrazličnejše "potrebščine" za zimske športe in rekreacijo. 

Prizorišče sejemskega dogajanja je tudi letos pred Gasilskim domom v Gornji Radgoni. Sejem zimskošportne opreme bo trajal vse do 12. ure.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.